Aκόμα σκοράρουν Σπερς και Θάντερ! (video)

Σε ένα σπάνιο επιθετικό ρεσιτάλ, οι Σπερς επικράτησαν στην δεύτερη παράταση των Θάντερ με 154-147!

Σε ένα σπάνιο επιθετικό ρεσιτάλ, οι Σπερς επικράτησαν στην δεύτερη παράταση των Θάντερ με 154-147!

Οι Σπερς, έγιναν η πρώτη ομάδα μετά το 2010 που πετυχαίνει τουλάχιστον 150 πόντους σε ένα παιχνίδι, ενώ έκαναν και νέο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ ξεκινώντας το ματς με 14 σερί εύστοχα τρίποντα! 

Πέντε από αυτά πέτυχε ο Μπελινέλι, συμπεριλαμβανομένου και ενός προσωπικού σερί 9-0 μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ενώ συνολικά οι νικητές ευστόχησαν σε 16 από τα 19 τρίποντα που επιχείρησαν, με τους Μπέρτανς και Φορμπς να ευστοχούν σε όλες τις προσπάθειές τους!

Τη μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του απόλαυσε ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 56 πόντους, ενώ για την Οκλαχόμα ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μοίρασε 24 ασίστ σε τριπλ νταμπλ (24 πόντοι, 13 ριμπάουντ), αλλά δεν έφτασαν. Κορυφαίος σκόρερ της Οκλαχόμα ο Τζορτζ με 30 πόντους.

Οι Σπερς, είχαν διψήφιες διαφορές στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επανέλθουν και πήγαν το παιχνίδι στην παράταση, με τον Γκραντ να ισοφαρίζει σε 130-130 πέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας και τον ΝτεΡόζαν να αστοχεί στην τελευταία επίθεση των Σπερς.

Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους και στο τέλος της πρώτης παράτασης, μετά την ισοφάριση σε 141-141 από τον Άνταμς.

Στην δεύτερη παράταση, ο Τζορτζ δέχτηκε τεχνική ποινή ζητώντας φάουλ μετά απο ένα καλάθι που πέτυχε στο 143-143 της δεύτερης παράτασης. Οι Σπερς πέτυχαν την ελεύθερη βολή που ακολούθησε και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.