Πρόβλημα με Κάνιας

Ενοχλήσεις στο ισχίο για τον Ισπανό μέσο, αύριο (Σάββατο 12/1) θα φανεί αν θα είναι έτοιμος να παίξει στην Τρίπολη

Ενοχλήσεις στο ισχίο έχει ο Χοσέ Κάνιας και το αν θα είναι έτοιμος ή όχι για να παίξει στο παιχνίδι (13/1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα φανεί αύριο (Σάββατο) στην προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα. 
Αναλυτικά, η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει τα εξής: «Η κουβέντα τις τελευταίες μέρες έχει περιστραφεί σε ό,τι μη αγωνιστικό. Προσθήκες, αποχωρήσεις, μεταγραφές. Πράγματα που σαφώς επηρεάζουν την γενικότερη εικόνα, αλλά δεν παίζουν τον παραμικρό ρόλο εν όψει της Κυριακής και του Αστέρα Τρίπολης.
Εκεί που ο ΠΑΟΚ θα πάει ως σύνολο, όπως κάνει πάντα, για να κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς με το δικό του τρόπο, όπως κάνει πάντα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , λοιπόν, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων… προβληματικών – από πλευράς προετοιμασίας – ημερών και να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με τον Αστέρα. Τη μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2018.
Η προπόνηση της Παρασκευής (10.01) ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ακούει στο όνομα Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας . Ο Ισπανός χαφ έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε.
Η κατάστασή του και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αξιολογηθεί αύριο Σάββατο οπότε η ομάδα θα γυμναστεί στην Τούμπα (10:30)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.