Παπαθεοδώρου: “Χάσαμε λόγω ριμπάουντ”

Τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ είναι το στοιχείο που κόστισε τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προποντή του, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Μετά την ήττα από την Ναντέρ για την 11η αγωνιστική του Champions League, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως τα ριμπάουντ ήταν ο τομέας που στοίχισε στην ομάδα του τη νίκη.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», μετά το ματς, δήλωσε:«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ναντέρ για τη νίκη. Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα και σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες τα νούμερα των δύο ομάδων ήταν παρόμοια, εκτός από τον τομέα των ριμπάουντ. Αυτό είναι το κλειδί του αγώνα, καθώς η Ναντέρ σκόραρε 21 πόντους μετά από επιθετικά ριμπάουντ».
 
Για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σχολίασε: «Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Τώρα, όμως, κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα κάνουν ό,τι χρειάζεται στα επόμενα ματς».
 
Ο τεχνικός της Ναντέρ, Πασκάλ Ντοναντιέ, είπε: «Κάναμε καλό παιχνίδι, ήταν καθοριστικό να κερδίσουμε, διαφορετικά θα αποκλειόμασταν από τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Εκπροσωπώντας τους καλαθοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας, ο Αντας Γιουσκεβίτσιους, τόνισε: «Με σωστή συμπεριφορά και καλή άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για μας, έπρεπε να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος δεν τα παράτησε ποτέ. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.