Ντουρμισάι για Εθνική Ελλάδας

Θετικός ο παίκτης στη διερευνητική επαφή του Ομοσπονδιακού Τεχνικού, Αγγελου Αναστασιάδη, μένουν τα διαδικαστικά και ίσως και μέσα στην εβδομάδα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο 23χρονος, Φιορίν Ντουρμισάι αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μπαίνει στην Εθνική Ελλάδας. Οπως είπε στην εκπομπή “Total Football”, του OPEN, ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο 23χρονος παίκτης είναι θετικός στο να παίξει στην Εθνική.
Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και είπε ότι έχει ήδη ρωτήσει τον Ντουρμισάι αν θέλει να παίξει για την Εθνική και ο παίκτης είπε “ναι”. Η ερώτηση προς τον ποδοσφαιριστή είχε να κάνει με το ότι ο ίδιος ο παίκτης θα έπρεπε να διαλέξει αν θα παίξει Ελλάδα ή Αλβανία καθώς τον παρακολουθεί και ο Κριστιάν Πανούτσι, ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας για να τον καλέσει. 
Από τη στιγμή που ο Ντουρμισάι είπε στον Αγγελο Αναστασιάδη ότι είναι θετικός εδώ και αρκετές μέρες έχει αρχίσει η διαδικασία ώστε να ρυθμιστούν όλα τα απαιτούμενα για να αποκτήσει ο Ντουρμισάι δικαίωμα συμμετοχής. 
Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Αγγελος Μπασινάς που είπε ότι η υπόθεση έχει προχωρήσει και ότι δεν αποκλείεται και μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρωθεί το θέμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.