Φορτσ..ΑΡΗΣ για Ευρώπη (video)

Ο Άρης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο συνέτριψε 5-0 και πλέον "αγκάλιασε" την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League, καθώς αύξησε τη διαφορά του από τον Παναιτωλικό στους 7 βαθμούς.

Ο Άρης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο συνέτριψε 5-0 και πλέον “αγκάλιασε” την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League, καθώς αύξησε τη διαφορά του από τον Παναιτωλικό στους 7 βαθμούς.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Άρης ξεκίνησε με το αγαπημένο 4-2-3-1 του Παντελίδη, με τον Ντιγκινί σε ρόλο φορ, αρκετή φρεσκάδα επιθετικά, καθώς Τόνσο, Λάρσον και Ματέο Γκαρσία ήταν κοντά στον Γάλλο.

Ο Βελέντζας επέλεξε 3-5-2 με αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και τον γκολκίπερ Αστρά, να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Ο Ντιγκινί άνοιξε το δρόμο

Ο Άρης ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση και μέχρι το 7′ είχε ήδη κερδίσει τρία κόρνερ. Στο τρίτο ο Βαφέας τράβηξε τον Βέλεθ και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ντιγκινί, ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό. 

Στο 16′ ο Λάρσον ανατράπηκε μπροστά στον Λάμπρου, με το διαιτητή να δείχνει κίτρινη στον Σουηδό για θέατρο. 

Ο Άρης είχε ακόμη δυο σπουδαίες φάσεις, στο 18′ ο Λάρσον σούταρε άστοχα από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή, ενώ στο 27′ ο Αστράς είπε εντυπωσιακά όχι στο πλασέ του Ντιγκινί.
Ο σκόρερ του Άρη είχε την ευκαιρία να σημειώσει δεύτερο τέρμα στο 43′, αλλά αστόχησε μόνος του από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Αστράς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γκαρσία.

Με πατημένο γκάζι και στο δεύτερο

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σιώπης στο 51′ έψαξε το πρώτο γκολ της καριέρας του, αλλά το σουτ έφυγε ψηλά. 

Το 2-0 πάντως δεν άργησε, με τον Τόνσο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας στο 54′ και να σουτάρει ψηλά στον ουρανό της εστίας. Ήταν το πρώτο γκολ του Αργεντινού με τα κιτρινόμαυρα. 

Η επιμονή του Μαρτίνες, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Τόνσο, θα φέρει το 3-0, 10 λεπτά αργότερα, με τον Αργεντινό να μην αφήνει την μπάλα να βγει και τον Ντιγκινί να βάζει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Μαρτίνες αστόχησε σε τετ α τετ στο 77′, αλλά το 4-0 θα έρθει στο 81′ με την κεφαλιά του Γιουνές μετά από φάουλ του Ματίγια. Το κερασάκι στην τούρτα θα βάλει ο Φετφατζίδης που άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη, σκοράροντας με το αριστερό στο 86′ για το 5-0.
Ο Άρης έβαλε και πάλι 5 γκολ στην Σούπερ Λιγκ μετά από 6 χρόνια. Τον Απρίλιο του 13  είχε επιβληθεί 5-1 του Αστέρα Τρίπολης.

ΑΡΗΣ:
Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ροουζ, Σιώπης, Ματίγια, Λάρσον(77′ Φετφατζίδης), Γκαρσία, Τόνσο(59′ Μαρτίνες), Ντιγκινί(65′ Γιουνές). 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αστράς, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Γκίνο, Αγρόδημος, Ντούρσο(75′ Ρώσση), Ντεφεντερίκο(64′ Βάρκας), Ναζλίδης(59′ Ελ Χέλβε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.