Δημιουργός του “Godless” και πρωταγωνίστρια του “Split” σε νέα σειρά για το Netflix

Ακούγεται ενδιαφέρον.Σε μια νέα σειρά θα συνεργαστούν οι Anya Taylor-Joy, γνωστή από το "Split"...

Ακούγεται ενδιαφέρον.

Σε μια νέα σειρά θα συνεργαστούν οι Anya Taylor-Joy, γνωστή από το “Split” και Scott Frank, ο δημιουργός του “Godless”, για χάρη του Netflix.

Σύμφωνα με το The Wrap, η επερχόμενη μίνι-σειρά θα ονομάζεται “The Queen’s Gambit” και θα “εξιστορεί την ζωή ενός κοριτσιού-θαύμα στο σκάκι. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και θα ακολουθεί την Beth Harmon, από την ηλικία των 8-22 ετών καθώς παλεύει με την εξάρτηση, στον δρόμο για να αναδειχτεί η καλύτερη σκακίστρια του κόσμου”.


<body></p>
<p><strong>Πού την έχουμε δει:</strong> The Witch, Split<br />
    <strong>Πού θα την δούμε:</strong> Thoroughbred (2017), Marrowbone (2017)</p>
<p></body><br />
” class=”image screenshot” data-model=”image” data-pk=”85857″ itemprop=”contentUrl” itemscope=”” itemtype=”https://schema.org/ImageObject” src=”https://sm.ign.com/ign_gr/screenshot/a/anya-taylo/anya-taylor-joy-taylor-joy-is-best-known-for-her-work-in-fil_pdv7.jpg”></figure>
<p>Ο διπλά υποψήφιος για Βραβείο Όσκαρ για τις ταινίες του “Out of Sight” (1998) και “Logan” (2017), Frank, θα κατέχει τριπλό ρόλο για στη σειρά ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός. Πλάι του στην παραγωγή θα βρεθούν οι William Horberg (The Talented Mr. Ripley) και Allan Scott (The Preacher’s Wife). Έχει ξανασυνεργαστεί με το Netflix στη σκηνοθεσία της ταινίας “The Highwaymen”.</p>
<p>Η Taylor-Joy έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην ταινία “The Witch” (2015) ως Thomasin, αλλά και στις ταινίες <a href=“Split” (2016) και “Glass” (2019) ως Casey Cooke. Στην τηλεόραση έχει παίξει στη σειρά του BBC, “Atlantis” και “The Miniaturist”. Πρόσφατη δουλειά της ήταν το “Thoroughbreds”, μια μαύρη κωμωδία όπου πρωταγωνιστούσε πλάι στον εκλιπών Anton Yelchin. Αναμένουμε να τη δούμε στα “The New Mutants”, “Peaky Blinders” και “Radioactive” πλάι στην Rosamund Pike.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.