Τζέσικα Τσάστεϊν: Η γοητευτική «Δεσποινίς Τζούλια» συναντά την αδίστακτη «Δεσποινίς Σλόαν»

Γεννημένη στις 24 Μαρτίου του 1977, η Τζέσικα Τσάστεϊν (Jessica Chastain), έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε σημαντικές ταινίες, όπως οι «Υπηρέτριες» του 2011, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Β' Γυναικείου Ρόλου. Ενώ το 2012 πρωταγωνίστησε στο φιλμ «Zero Dark Thirty» της Κάθριν Μπίγκελοου, όπου και απέσπασε μία Υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και...

Γεννημένη στις 24 Μαρτίου του 1977, η Τζέσικα Τσάστεϊν (Jessica Chastain), έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε σημαντικές ταινίες, όπως οι «Υπηρέτριες» του 2011, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Β’ Γυναικείου Ρόλου. Ενώ το 2012 πρωταγωνίστησε στο φιλμ «Zero Dark Thirty» της Κάθριν Μπίγκελοου, όπου και απέσπασε μία Υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα. Στο Αφιέρωμα που ακολουθεί, με αφορμή τα γενέθλιά της, παρουσιάζουμε έξι από τις πιο πρόσφατες αλλά και χαρακτηριστικές ταινίες, οι οποίες συνθέτουν την αξιόλογη καριέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού.

«Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου» (The Zookeeper’s Wife – 2017) της Νίκι Κάρο

Πρόκειται για την ιστορία τoυ Ζαν (Γιόχαν Χέλντενμπεργκ) και της συζύγου του (Τζέσικα Τσαστέιν), που ως φύλακες του ζωολογικού κήπου της Βαρσοβίας έσωσαν ανθρώπους και ζώα κατά την επέλαση των Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ένα προσεγμένο δράμα που ξετυλίγεται μέσα από υπέροχες ερμηνείες και με φόντο την φρίκη του Β’Π.Π. και το Ολοκαύτωμα.

Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller της πολυμεταφρασμένης συγγραφέως, Νταϊάν Άκερμαν, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται η έμπειρη δημιουργός Νίκι Κάρο, που στο παρελθόν μας έχει παρουσιάσει ταινίες όπως το «McFarland, USA» του 2015 και φυσικά το «North Country» του 2005, με την Σαρλίζ Θερόν.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.