Ευχάριστα μαντάτα για Πέλκα, Καντουρί

Οι δύο παίκτες πήραν μέρος σε μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής (26/3) προπόνησης του ΠΑΟΚ και αύριο αναμένεται να μπούνε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε από την πατρίδα του ο Βαρέλα

Η πρώτη εβδομάδα της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένη κυρίως στη φυσική κατάσταση και λειτούργησε σα μία μίνι προετοιμασία, ώστε οι παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Από το πρωί της Τρίτης (26/3), όμως, το μόνο που σκέφτονται οι “ασπρόμαυροι” είναι ο επόμενος “τελικός”, που καλούνται να δώσουν.

Η επόμενη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (31/3) κόντρα στην Ξάνθη, εκτός έδρας. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση αυτή ξεκίνησε ουσιαστικά το πρωί της Τρίτης στη Νέα Μεσημβρία.
Αρχικά, οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, πριν αναλάβει ο προπονητής για το τακτικό κομμάτι. Ακολούθησαν παιχνίδια 4 εναντίον 4 και ελεύθερο δίτερμα στο φινάλε.
Ο Ράσβαν Λουτσέσκου βλέπει σταδιακά τους διαθέσιμους παίκτες να αυξάνονται. Οι Πέλκας και Ελ Καντουρί έβγαλαν χωρίς πρόβλημα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ τα κλινικά τεστ στα οποία υπεβλήθησαν έδειξαν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών, που τους ταλαιπώρησαν, και από αύριο θα συμμετέχουν κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ. Από αύριο μπαίνει και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι και έκανε αποθεραπεία στην πισίνα και το γυμναστήριο.
Ο τραυματίας Δημήτρης Λημνιός συνέχισε με θεραπείες, ενώ ο επίσης τραυματίας Πόντους Βέρνμπλουμ το πρόγραμμα αποκατάστασής του.
Την Τετάρτη (27/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.