Στις αντιδράσεις των fans για το φινάλε του “Game of Thrones” απαντά ο πρόεδρος προγράμματος του HBO

"Δεν μπορούν όλοι οι fans να είναι χαρούμενοι."Ο Πρόεδρος Προγράμματος του HBO, Casey Bloys απαντά...

“Δεν μπορούν όλοι οι fans να είναι χαρούμενοι.”

Ο Πρόεδρος Προγράμματος του HBO, Casey Bloys απαντά στις αντιδράσεις των fans σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του “Game of Thrones”, “The Iron Throne”.

Σε συνέντευξή του με το Deadline, ο Bloys ρωτήθηκε αν τον εξέπληξε οι αντίδραση των fans. Απάντησε, “Όχι. Για να πω την αλήθεια, για μια τόσο μεγάλη σειρά και με τόσους παθιασμένους fans, δεν νομίζω ότι υπήρχε τρόπος να είναι όλοι τους χαρούμενοι. Με βάση τις αντιδράσεις του κοινού που είδα, τις οποίες δέχομαι σε ένα λογικό επίπεδο, φαίνονται διχασμένες και σωστές — κάποιοι το αγάπησαν, κάποιοι το μίσησαν. Το θέμα είναι ότι όλοι είναι παθιασμένοι”.

“Όλοι είχαν ελπίδες για το πού θα πήγαιναν οι χαρακτήρες. Αλλά οι Dan και David είχαν ένα σχέδιο για το τι θα γινόταν εδώ και καιρό και το υλοποίησαν, γιατί αυτό ήθελαν σαν δημιουργοί της σειράς. Νομίζω έκαναν καταπληκτική δουλειά. Ήταν δύσκολο, αλλά τα κατάφεραν. Δεν έκαναν τους πάντες χαρούμενους, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος τους.”

Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Game of Thrones” είπαν το δικό τους ‘αντίο’, ο καθένας ξεχωριστά και με μοναδικό τρόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το φινάλε του “Game of Thrones”, “The Iron Throne”, χτύπησε νέο ρεκόρ θεατών στο HBO με 19,3 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες του (live, HBO GO, HBO NOW), καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του για το 5ο επεισόδιο “The Bells” με 18,4 εκατομμύρια θεατές. Αναμένουμε ως την επόμενη Κυριακή για να δούμε το ντοκιμαντέρ “Game of Thrones: The Last Watch”, το οποίο θα μας δείξει πώς γυρίστηκε το φινάλε, αλλά και τα κρυφά μονοπάτια της παραγωγής. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στις πρώτες φωτογραφίες του ειδικού επεισοδίου.

Ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο επεισόδιο; Πείτε μας στα σχόλια. Όπως και να’χει, το “Game of Thrones” μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις, και τώρα που έφτασε στο τέλος του, θα μας λείψει.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.