Gears 5 — Road to E3

Τι μπορούμε να περιμένουμε;Η Kait Diaz διατηρεί ξανά τα ηνία του πρωταγωνιστικού ήρωα και στο...

Τι μπορούμε να περιμένουμε;

Η Kait Diaz διατηρεί ξανά τα ηνία του πρωταγωνιστικού ήρωα και στο Gears 5, αλλάζοντας πλέον εντελώς το focus της ιστορίας από τον JD στην ίδια την Kait.

Εάν δεν έχετε παίξει ή δει την εξέλιξη της ιστορίας του Gears of War 4, τότε ακολουθούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ SPOILERS.

Το τεράστιας σημασίας cliffhanger του Gears 4 σχετικά με την καταγωγή της Kait, δημιουργεί μια πληθώρα διαφορετικών επιλογών για την συνέχεια της ιστορίας της σειράς, μιας και φτάνουμε σιγά σιγά στο πέμπτο παιχνίδι, αλλά η λίστα με τις ερωτήσεις μεγάλωσε επικίνδυνα. Όλα είναι πλέον πιθανά, καθώς παραμένει άγνωστη η φύση των Locust και η σχέση της οικογένειας της Kait με αυτούς.

Λαμβάνοντας υπόψην, ότι το Gears 5 μπορεί να είναι η τελευταία μεγάλη κυκλοφορία της Microsoft για τα Xbox One, είναι σχεδόν βέβαιο, πως η MS θα αφιερώσει αρκετό χρόνο για ένα από τα πιο επιτυχημένα της franchise (αν όχι το πιο επιτυχημένο). Εκ πρώτης όψεως, οι πιθανότητες δείχνουν προς την κατεύθυνση ενός gameplay demo, με ορισμένες αναφορές στα φλέγοντα ζητήματα της ιστορίας του Gears.

Gears of War 5

Ακόμη, όσον αφορά τα νέα features, που ο κόσμος ανυπομονεί να δει, το Versus Multiplayer μάλλον θα είναι απών από την Ε3 2019. Από τη δική μας οπτική γωνία, φαίνεται να είναι μια ανακοίνωση, που ίσως χαθεί ανάμεσα στις ατελείωτες νέες ειδήσεις από την παρουσίαση της Microsoft. Δεν αποκλείουμε την αναφορά της developer εταιρείας, The Coalition, πάνω στο Versus εντός της Ε3, αλλά ποντάρουμε περισσότερο στην ανακοίνωση του κατά τη διάρκεια του Eleague, το οποίο παρεμπιπτόντως θα ολοκληρωθεί με ένα τουρνουά Gears 5.

Ο μόνος λόγος, που θα εξηγούσε μια μικρότερη χρονικά παρουσία του Gears 5 για φέτος, θα ήταν, έαν η Microsoft είχε “πιο δυνατά χαρτιά”, δηλαδή τη νέα της κονσόλα νέας γενιάς, ή το Halo Infinite (ή και τα δύο μαζί).

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019


Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.