Βενγκέρ: «Θα συνέλθει ο Μέρτεζακερ»

Σίγουρος ότι ο Περ Μέρτεζακερ θα ανακαλύψει και πάλι το πάθος που ένιωθε παλιότερα για το ποδόσφαιρο, δήλωσε ο προπονητής του στην Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ.

Σίγουρος ότι ο Περ Μέρτεζακερ θα ανακαλύψει και πάλι το πάθος που ένιωθε παλιότερα για το ποδόσφαιρο, δήλωσε ο προπονητής του στην Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ.
 
Ο Γερμανός διεθνής αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν θέλει να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, προφανώς αποθαρρυμένος από τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει κατά καιρούς.
 
Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», ο 33χρονος αμυντικός αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τις κρίσεις άγχους και είπε ότι θέλει να απελευθερωθεί από τις πνευματικές και σωματικές απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
 
«Πιστεύω ότι όλα αυτά που περνάει, θα ξεπεραστούν σύντομα. Μόλις σταματήσει κανείς για μερικούς μήνες, μετά είναι έτοιμος να ξεκινήσει και πάλι. Είχε μέχρι τώρα μία μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα. Ηταν πάντα προσεκτικός και συγκεντρωμένος. Αυτό χρειάζεται προσπάθεια», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.
 
«Το να είναι κανείς επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σημαίνει ότι αντιμετωπίζει καθημερινά τεράστιες προσδοκίες, τις οποίες καλείται να επιβεβαιώσει. Πρώτα απ’ όλα τις προσδοκίες που έχει ο ίδιος, αφού αυτοί οι παίκτες είναι απαιτητικοί από τον εαυτό τους και αυτό δημιουργεί στρες», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.