Μπαρτζώκας: «Να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση»

Σωστή διαχείριση της αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης, προκειμένου να πετύχει την υπέρβαση και να σπάσει το πλεονέκτημα της έδρας του ΑΓΟ Ρεθύμνου, είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Σωστή διαχείριση της αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης, προκειμένου να πετύχει την υπέρβαση και να σπάσει το πλεονέκτημα της έδρας του ΑΓΟ Ρεθύμνου, είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαρτζώκα, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα της σειράς στην Α’ φάση των πλέι οφ με τους Κρήτες.

«Η διαδρομή του Ρεθύμνου στην κανονική περίοδο, απέδειξε την ποιότητα του και κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Όπως είναι γνωστό, δεν έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση, κερδίζοντας εκεί που ελάχιστοι τα κατάφεραν. Το Ρέθυμνο δεν θα έχει πίεση, έχοντας κάνει ήδη πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι όλοι υπολόγιζαν και αυτό που μετράει είναι πώς εμείς θα διαχειριστούμε την δική μας αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπάρλος, πρόσθεσε: «Ξεκινάει μια σειρά πλέι οφ και παίζουμε με μια ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία, στην κανονική περίοδο. Το Ρέθυμνο έχει το πλεονέκτημα έδρας και παίρνει ενέργεια από τον κόσμο. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παρουσιάσουμε ένα σταθερό πρόσωπο σε όλη τη σειρά των αγώνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.