Αρχίζουν οι αναχωρήσεις από το λιμάνι

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών, όπως θέλει ο Μάρκο Σίλβα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών, όπως θέλει ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει αν φύγουν περίπου δέκα ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μετεγγραφή. Ο Ολυμπιακός μετράει συνολικά 35 ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να μειωθεί σημαντικά το συγκεκριμένο νούμερο.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξουν νέες αναχωρήσεις από το λιμάνι. Ήδη, ο Δημήτρης Γούτας παραχωρήθηκε στη Skoda Ξάνθη με τη μορφή δανεισμού, ενώ προς τον Λεβαδειακό οδεύει ο Μοχάμεντ Μπεν. Από εκεί και πέρα, ο Ερνάνι αναμένεται να επιστρέψει στην Πόρτο, ενώ ο Άλαν Πουλίδο αναμένεται να παραχωρηθεί σε ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος, με τις Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς και Λος Άντζελες Γκάλαξι, να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον. Επίσης, δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Φάνης Τζανδάρης και Γιάννης Γιαννιώτας.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψουν τις προσεχείς ημέρες οι Νίκος Ιωαννίδης και Νίκος Βέργος, καθώς λήγει ο δανεισμός τους στις Ντόρτμουντ και Έτλσε. Ο Μάρκο Σίλβα θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για το αν θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας ή αν θα παραχωρηθούν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού. Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό, με τον Ισλανδό επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.