Κοντά στον Στάριτζ η Τραμπζονσπόρ

Η διοίκηση της Τραμπζοσπόρ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Ντάνιελ Στάριτζ, τον οποίο προορίζει για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, εν όψει των αγώνων με την ΑΕΚ.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/08/2019 • 11:20
Ο Ντάνιελ Στάριτζ
  • shares
Η διοίκηση της Τραμπζοσπόρ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Ντάνιελ Στάριτζ, τον οποίο προορίζει για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, εν όψει των αγώνων με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, την αναμέτρηση της ομάδας της Τραμπεζούντας με τη Σπάρτα Πράγας παρακολούθησαν από κοντά η μητέρα του και ο θείος του, οι οποίοι είχαν επαφές με τη διοίκηση για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο θείος του Στάριτζ εκτελεί και χρέη μάνατζερ. Οι Τούρκοι θεωρούν πως εντός των επομένων ημερών αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Άγγλου επιθετικού. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη