Σβάρνας: "Κάναμε πολλά ατομικά λάθη" (video)

Ο Στράτος Σβάρνας τόνισε μετά την ισοπαλία με την Κραϊόβα πως έγιναν πολλά ατομικά λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη επικοινωνίας.
15/08/2019 • 23:30
Ο Στράτος Σβάρνας
  • shares
Ο Στράτος Σβάρνας τόνισε μετά την ισοπαλία με την Κραϊόβα πως έγιναν πολλά ατομικά λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη επικοινωνίας. 

Αναλυτικά:

"Ξέραμε πριν το ματς ότι θα ήταν δύσκολο, δεν έπρεπε να σταθούμε στο 2-0 του πρώτου αγώνα και μας επηρέασε αυτό. Προηγηθήκαμε στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη. Από αύριο θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο. 

Με το γκολ που βάλαμε, στο συνολικό 3-0 ησυχάσαμε, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, του δώσαμε την μπάλα και σε συνδυασμό με τα ατομικά λάθη ήρθε αυτή η εικόνα. Πρέπει να διορθώσουμε τα ατομικά μας λάθη. 

Είμαστε μια νέα ομάδα, θέλει λίγη δουλειά για να ξαναφτιάξεις το κλίμα που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Όλα ξεκινούν απ' το κλίμα, πρέπει να το φτιάξουμε. 

Όταν χάνεις 2-0 στην έδρα σου ξέρεις ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Το άγχος είναι στον γηπεδούχο, δεν το διαχειριστήκαμε καλά, ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και έγινε αυτό που έγινε. 

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας, είναι ένα από τα ατομικά λάθη που είπα και πριν. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Είναι καλό που έγιναν αυτά τώρα για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε. 

Ο προπονητής μας είπε ότι δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και πως κρατάμε μόνο την πρόκριση". 

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι