«Να δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας» (video)

Πίστη και θέληση για την ανατροπή είναι σύμφωνα με το Γιώργο Δεληζήση τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην πρόκριση εις βάρος της Μόλντε.
14/08/2019 • 18:45
Ο Γιώργος Δεληζήσης
  • shares
Την πεποίθηση του ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην αυριανή ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να φτάσουν στην ανατροπή τους εις βάρος τους σκορ, εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Δεληζήσης. 

Για την προσπάθεια ανατροπής:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καλούμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας για να προσπαθήσουμε αυτό το 3-0. Να δώσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας και να βγάλουμε το τακτικό πλάνο μας. επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ. Πιστεύουμε στην ανατροπή. Έχουν γίνει μεγαλύτερες ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο αλλά όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δε σημαίνει αυτό ότι θα έχουμε την προσοχή μας μόνο μπροστά. Καλούμαστε να είμαστε καλοί σε άμυνα κι επίθεση».Για το πρώτο ματς και το εις βάρος σκορ:

 «Νομίζω ότι αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα. Η εικόνα δε δικαιολογεί το 3-0, χάσαμε από δικά μας λάθη. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα λάθη, ωστόσο πρέπει να τα περιορίσουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. 
Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι ο πλαστικός χλοοτάπητας έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Δε μένουμε όμως σε δικαιολογίες»… 

Για τον κόσμο:

 «Να μας στηρίξει ο κόσμος γιατί έχουμε αποδειχθεί ότι με τη βοήθεια του η ομάδα παίρνει μεγάλη ώθηση». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία