«Αντίο» από τον Ουζουνίδη (video)

Το τελευταίο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν αυτό με την Ξάνθη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας ένα πολύ μικρό «παράθυρο» παραμονής στην περίπτωση που αλλάξουν τα πράγματα στη διοίκηση.

Το τελευταίο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν αυτό με την Ξάνθη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας ένα πολύ μικρό «παράθυρο» παραμονής στην περίπτωση που αλλάξουν τα πράγματα στη διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρωτάθλημα τελείωσε όπως άξιζε να μας τελειώσει, αδιάφορα. Κάποια στιγμή που πήγε να έχει ενδιαφέρον, κάποιοι μας είπαν ότι φτάνει, μην πιέζεστε. Κίνητρο για τα παιδιά δεν υπάρχει. Χάθηκε το κίνητρο να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση, μήπως σβήσουμε την τιμωρία από την Ευρώπη. 

Αγωνιστικά δε χρειάζεται να συζητήσουμε. Τα παιδιά μπήκαν να παίξουν. Και εγώ δεν ενδιαφέρθηκα να παίξω για το αποτέλεσμα. Έπαιξαν σε άλλες θέσεις, μπήκαν νεαρά παιδιά. Αν θέλουν να τα προστατεύσουν, πρέπει να τα πλαισιώσουμε με έμπειρους παίκτες. Είναι νωρίς να σηκώσουν μόνα τους το βάρος της φανέλας. Αν φέτος υπήρχε η υπομονή, του χρόνου δε θα είναι έτσι. 

Η συνεργασία μου επίσημα τελειώνει, τελειώνει το συμβόλαιο μου. Ευχαριστώ τους παίκτες που δουλέψαμε μαζί. Υπήρχαν δυσκολίες από την πρώτη στιγμή. Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι θετικό και δεν το βρίσκω. Όσοι ήμασταν εδώ τον 1,5 χρόνο, προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Όσοι πιστεύουν ότι είναι εύκολο, ας κοιτάξουν και τον αιώνιο αντίπαλο που αυτό τον μήνα υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον, ας δουν την εικόνα του. Τουλάχιστον τελείωσε αγωνιστικά η χρονιά. 

Ευχαριστώ τα παιδιά για τον σεβασμό που δείξαμε. Ευχαριστώ τον Σαραβάκο και τον Παπαβασιλείου, ήταν εκεί, με βοήθησαν και μου έδειξαν την αγάπη τους. Ευχαριστώ όσους ήταν στο Κορωπί, γιατί έκαναν πολλά πράγματα και με υποστήριξαν. Εγώ τους την έδειξα την αγάπη μου όσο μπορούσα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Δε θα με αγαπούσαν τόσο, όσο αν παίρναμε το πρωτάθλημα. Στάθηκαν κοντά μου και δίπλα μας όλη τη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα, αλλά προσπάθησα να σεβαστώ τον σύλλογο. Δενομίζω άλλος προπονητής να αντιμετώπισε τόσες δυσκολίες σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. 

Η ομάδα είναι εδώ, φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση και ελπίζω να βρεθεί σύντομα. Αν κάποιοι καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά και η αγωνιστική εικόνα, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φαίνεται αντάξιος της φανέλας και της ιστορίας του. Με τους περιορισμούς και τους μείον βαθμούς, η ομάδα θα έχει πρόβλημα. 

Ελπίζω με τη λήξη της δικής μου συνεργασίας να βοηθήσουν πιο πολύ. Φάνηκε ότι με μένα δεν ήθελαν να βοηθήσουν τόσο πολύ. Ευχαριστώ όσους έκαναν καλή και άσχημη κριτική, κυρίως όσους έκαναν άσχημη γιατί έδειχναν ότι ήμασταν ζωντανοί, εμείς ήμασταν ζωντανοί. Ελπίζω κάποια στιγμή, υπό άλλες συνθήκες, να είμαστε πάλι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.