Βαλντέζ: “Σύμμαχός μας το κρύο”

O Νέλσον Βαλντέζ υποστήριξε ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι πλεονέκτημα για την Ρούμπιν Καζάν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

O Νέλσον Βαλντέζ υποστήριξε ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι πλεονέκτημα για την Ρούμπιν Καζάν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός επιθετικός μίλησε στην «Real Sports» για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» την Τρίτη (14/2) για την φάση των «32» του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. μια ομάδα Champions League. Τον κατατάσσω στους μεγάλους της Ευρώπης. Παίζει κάθε χρόνο στο Champions League και κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι έχει αξία» είπε αρχικά ο Βαλντέζ.

Και συνέχισε: «Είδα τα ματς του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, την πρώην ομάδα μου. Είδα όλο το ματς της Γερμανίας, όπου ήταν πολύ καλός. Δεν άξιζε να χάσει. Νομίζω ότι έπρεπε να πάρει την ισοπαλία. Είδα και πολλά στιγμιότυπα από το ματς στον Πειραιά. Ήταν εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός. Κέρδισε 3-1 με μεγάλη άνεση. Γενικότερα, η παρουσία του στο Champions League έδειξε πολλά. Μας δείχνει ότι πρέπει να τον σεβόμαστε πολύ και να περιμένουμε πολύ δύσκολα ματς για το Europa League».

Ο Βαλντέζ έδειξε διαβασμένος για τον αντίπαλο του: «Υπάρχει ο Μέλμπεργκ στην άμυνα του Ολυμπιακού. Είναι ένας σπουδαίους παίκτης, ένας σπουδαίος αμυντικός. Είναι έμπειρος, δυναμικός και δύσκολο να τον περάσεις. Υπάρχει φυσικά και ο Αργεντινός, ο Ιμπαγάσα. Μεγάλη ποιότητα. Νομίζω όμως, πως το σημαντικότερο τον Ολυμπιακός δεν είναι ότι 2-3 ή παραπάνω καλούς παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι, απ’ όσα είδα στο Champions League, είναι ομάδα. είναι ένα πολύ καλό σύνολο που πιέζει και σου δημιουργεί προβλήματα, ενώ αν του δώσεις χώρο θα σε. τιμωρήσει. Και το ματς της Τρίτης και ο αγώνας στο Καραϊσκάκη, που θα είναι ακόμα πιο δύσκολος λόγω και της ατμόσφαιρας, θα είναι σαν τελικοί».

Αναφερόμενος στο κρύο που θα συναντήσουν οι ερυθρολευκοι στη Μόσχα, είπε: «Ναι, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μου. Μην ξεχνάτε όμως, πως υπάρχουν και παίκτες της Ρούμπιν, όπως εγώ που επίσης δεν έχουμε συνηθίσει. Για μένα (γελάει) μόνο ευχάριστο δεν είναι το να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν είμαι Ρώσος, από την Παραγουάη είμαι και προτιμώ τη ζέστη, όχι το κρύο».

Τέλος, μιλώντας για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του το περασμένο καλοκαίρι τόνισε»: «Ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν προχωρήσαμε. Όπως είχα πει, μου άρεσε η προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου στην ελληνική ομάδα. Δεν έγινε όμως και τώρα ήρθαν έτσι τα πράγματα και είμαστε αντίπαλοι, αυτή είναι η ζωή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.