Πικέ: «Έμαθα για την απόφαση του Γκριεζμάν…»

Ο Ζεράρ Πικέ έμαθε νωρίτερα από τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν θα παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος».

Ο Ζεράρ Πικέ έμαθε νωρίτερα από τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν θα παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος». 

Βέβαια αρκετοί ισχυρίζονται ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν σεβάστηκε τους «μπλαουγκράνα», επειδή δεν τους ενημέρωσε. Ο ίδιος αναφέρει ότι τηλεφώνησε άμεσα στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία ήξερε ήδη την τελική απόφαση του Γάλλου διεθνή. 

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ζοζέπ Μπερτομέου είπε στον Πικέ ότι είναι δυσαρεστημένος από την κατάληξη της μεταγραφής του Γκριεζμάν.

«Δεν νομίζω ότι έδειξα έλλειψη σεβασμού στη Μπαρτσελόνα. Με εκπλήσσει ότι κάποιοι αμφιβάλουν για εμένα. Είμαι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα από όταν γεννήθηκα και δείχνω πάντα την αγάπη μου για το σύλλογο. Έμαθα για την απόφαση του Γκριεζμάν το πρωί πριν από την προβολή του βίντεο και ενημέρωσα ανθρώπους του συλλόγου. Η διοίκηση το γνώριζε. Ο πρόεδρος μου τηλεφώνησε το επόμενο πρωί και ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος που δεν θα αποκτηθεί ο Γκριεζμάν», σχολίασε ο Πικέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.