Παπαγιαννόπουλος: "Νιώθω πολύ περήφανος"

24/08/2017 • 23:38
Παπαγιαννόπουλος
  • shares
Με μια ελληνική σημαία αγκαλιά πανηγύρισε την πρόκριση της Έστερσουντ επί του ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που δήλωσε πολύ περήφανος για ότι πέτυχε ο ίδιος αλλά και η ομάδα του. 

Αναλυτικά:

Για το πανηγύρι του με την ελληνική σημαία:

“Αυτό που έγινε σήμερα έιναι κάτι ιστορικό. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε στους ομίλους. Δε σκέφτηκα τίποτα, μου έφεραν τη σημαία κάποιοι φίλοι μου και νιώθω πολύ περηφάνος”.

Για το αν βλέπει ως εκδίκηση αυτή την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ:
“Δεν είναι θέμα εκδίκησης. Μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης”.

Για την εικόνα του αγώνα:
“Ξέραμε ότι αν κάνουμε το πρώτο γκολ, θα ήταν πολύ δύσκολα μετά για τον ΠΑΟΚ. Δεν κάναμε καλό παιχνιδι στην Ελλάδα και είπαμε ότι έπρεπε να είμαστε πολύ γεροί στην άμυνα. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι”.

Για το αν περίμενε τόσο κακό τον ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζαμε σήμερα, ότι αν κάναμε αυτό που ξέραμε, θα είχαμε πιθανότητες να περάσουμε και αυτό έγινε”.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 21 Ιανουαρίου, 15:00

Live
16/01/2018 • 08:08

Προβάδισμα οι έδρες στην Κυανή ακτή. Κρυμμένες εκπλήξεις στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Η εμβόλιμη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος όπως και οι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου Αγγλίας έχουν ενδιαφέρον καθώς ναι μεν υπάρχουν φαβορί, όπως η Μονακό, η Μαρσέϊγ. η Γουέστ Χαμ και η Λέστερ όμως οι αντίπαλοί τους παίζουν επιθετικά και η λογική λέει πως θα έχουν και το λιγότερο άγχος.

09/01/2018 • 15:38