Προανήγγειλε μεταγραφές ο Λυκογιάννης

Από τη μία «όλα πήγαν στραβά απόψε» για τον Ίκαρο, όπως είπε ο Άρης Λυκογιάννης, απ' την άλλη οι μεταγραφές... έρχονται.

Από τη μία «όλα πήγαν στραβά απόψε» για τον Ίκαρο, όπως είπε ο Άρης Λυκογιάννης, απ’ την άλλη οι μεταγραφές… έρχονται.

Ο Έλληνας τεχνικός προανήγγειλε την ενίσχυση της ομάδας της Καλλιθέας με ξένους παίκτες και μάλιστα λίαν συντόμως. Ξεκίνησε τα όσα είχε να πει αναφερόμενος στην ήττα από τους «αργοναύτες». «Συγχαρητήρια στο Δημήτρη (σ.σ. Πρίφτη) για τη δίκαιη νίκη τους και στην Καβάλα. Το παιχνίδι δεν είναι για πολλά λόγια. Όλα μας πήγαν στραβά κι ανάποδα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και όλη τη βδομάδα, με πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς και απουσίες», τόνισε και συνέχισε: «Ήρθαν κάποιοι παίκτες και προσπαθήσαμε να τους βάλουμε στο κλίμα, όμως με τόσες απουσίες πώς να παίξει διπλό; Θέλουμε σίγουρα ενίσχυση στις θέσεις που άφησαν κενές οι ξένοι μας. Τις επόμενες μέρες θα πάρουμε παίκτες».

Καράμπουλας: Τι να ζητήσεις με τόσα λάθη;
Διόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν και ο Βαγγέλης Καράμπουλας. Ο 30χρονος φόργουορντ των Καλλιθεατών εστίασε στα λάθη που έγιναν. «Όταν σε ένα μάτς σαν κι’ αυτό κάνεις 22 λάθη, δε νομίζω ότι μπορείς να ζητάς και πολλά. Συγχαρητήρια στην Καβάλα για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς δε μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε και είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα, με τα όποια προβλήματα είχαμε. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και καλή χρονιά σε όλους», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.