E3 2018: Η αντίδραση της Nintendo γύρω από τις πρόσφατες διαρροές

Τι μάθαμε ακόμη για τα third-party παιχνίδια.Μπορεί το E3 2018 Direct της Nintendo να είχε τις...

Τι μάθαμε ακόμη για τα third-party παιχνίδια.

Μπορεί το E3 2018 Direct της Nintendo να είχε τις εκπλήξεις του, όμως η εταιρεία είδε ακόμη περισσότερα παιχνίδια της να “προδίδονται” τον τελευταίο καιρό από διάφορες διαρροές.

Μιλώντας στο IGN στην E3 2018, ο πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, μίλησε για τη θέληση της εταιρείας να εκπλήσσει τους fans της, όμως παραδέχτηκε, πως η άμεση πρόσβαση του κόσμου σε κάμερες έχει δυσκολέψει αρκετά αυτό το “project” της ιαπωνικής εταιρείας.

“Ως εταιρεία, θέλουμε να εκπλήσσουμε ευχάριστα τους fans μας. Για αυτό ζούμε”, δηλώνει ο Fils-Aime. “Για αυτόν το λόγο, απογοητευόμαστε με κάθε τέτοια διαρροή. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά, για να διατηρήσουμε μια εχεμύθεια γύρω από τις εταιρικές μας πληροφορίες. Αυτήν την εποχή, όπου ο καθένας έχει στην κατοχή του ένα smartphone με μια κάμερα, είναι πολύ δύσκολο για εμάς να συνεχίσουμε να σας εκπλήσσουμε. Θα συνεχίσουμε όμως να βάζουμε τα δυνατά μας, για να αποτρέψουμε στο μέλλον περισσότερες διαρροές”.

Πλέον, το Switch έχει στο “οπλοστάσιο” του, το Fortnite, όμως αίσθηση έχει προκαλέσει η απώλεια άλλων μεγάλων ονομάτων, όπως των Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey και πολλών άλλων, από την δημοφιλή πλατφόρμα της Nintendo.

Ο Fils-Aime αναφέρθηκε και σε αυτό το θέμα, λέγοντας πως “η εταιρεία είχε ανέκαθεν μια πολύ καλή επιχειρησιακή σχέση με ολόκληρο το community των developers”, όμως οι fans δεν έχουν λάβει υπόψιν τις συζητήσεις της εταιρείας με τις εκδότριες εταιρείες.

Ο Fils-Aime πιστεύει, πως το Switch έχει ακριβώς όσα στοιχεία ψάχνουν οι developer εταιρείες για τα παιχνίδια τους. Απλώς παραμένει να υπάρξει ο σωστός συγχρονισμός, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Οι παίκτες του Switch μπορούν όμως να περιμένουν το Super Mario Party, το οποίο θα προσφέρει και online play, μαζί φυσικά με το Super Smash Bros. Ultimate.

Για μια πιο αναλυτική ματιά πάνω στη παρουσίαση της Nintendo, eμπορείτε να διαβάσετε την ανασκόπηση του E3 2018 Direct.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα νέα σχετικά με την E3 2018.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.