Νέα εικόνα προϊδεάζει για την live-action επανένωση των “Titans”

Ένας φαν έκανε το "θαύμα" του.Με το SDCC 2018 να πλησιάζει, οι φαν προσέρχονται στους χώρους όπου...

Ένας φαν έκανε το “θαύμα” του.

Με το SDCC 2018 να πλησιάζει, οι φαν προσέρχονται στους χώρους όπου θα γίνουν οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις για να “κλέψουν” μερικές πληροφορίες νωρίτερα. Κάπως έτσι ήρθε και στη δημοσιότητα μία εικόνα από το τμήμα της DC Experience, που βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις του συνεδρίου.

Το νέο μετέφερε το CBR. Ο εν λόγω φαν φαίνεται πως “σκόνταψε” σε αυτή τη λεπτομέρεια που σχετίζεται με την τηλεοπτική live- action μεταφορά με τίτλο “Titans” και τράβηξε μία φωτογραφία για να τη μοιραστεί με τον κόσμο.

First official look of the team? from r/TitansTV

Νωρίτερα, πήραμε μια ιδέα από την ομάδα υπέρ- ηρώων που θα ανασυντάξει ο Dick Grayson από τις εικόνες για τον νέο Robin και τους Hawk and Dove. Οι αφίσες, όμως, που φαίνονται στην εικόνα προσθέτουν τις εμφανίσεις των νέων Dick Grayson, Starfire, Raven και Beast Boy. Αν και οι εικόνες δεν είναι πλήρως επίσημες, φαίνεται πως ακολουθούν τη γραμμή των προηγούμενων.

Μέχρι τώρα για την επερχόμενη σειρά γνωρίζουμε πως, ο Geoff Johns σκοπεύει να φέρει την ομάδα Doom Patrol, με τον Bruno Bichir στον ρόλο του αρχηγού της ομάδας, Dr. Niles Caulder. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν την πιθανή παρουσία του Ra’s Al Ghul ως μεγάλου αντιπάλου της ομάδας.

Περισσότερες και επίσημες πληροφορίες για τη σειρά περιμένουμε να μάθουμε από το SDCC 2018, για το οποίο έχει προ-οικονομηθεί μία διαδραστική παρουσίαση από τον κόσμο της DC.

Η σειρά θα ακολουθεί τους Dick Grayson και Rachel Roth(Raven) που, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand’r( Starfire) και Gar Logan(Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans.

Πολλές ακόμα αποκαλύψεις προβλέπονται να ακολουθήσουν στο SDCC 2018. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για να τα μάθετε όλα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.