Στην Αθήνα ο Τουπάν (pics)

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Άξελ Τουπάν, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Άξελ Τουπάν, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Η πτήση του Αμερικανού πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις Κάουνας είχε καθυστέρηση και έτσι η άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα ήταν αργοπορημένη.

Ο Τουπάν, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό από την περασμένη Τρίτη θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07) ανήμερα των 26ων γενεθλίων του.
 
Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Αμερικανός τόνισε: Αισθάνομαι πολύ καλά, ενθουσιασμένος που θα παίξω εδώ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του με Παπανικολάου και Τιμα: «Η συνύπαρξη με αυτούς τους παίκτες είναι κάτι καλό. Στο σύγχρονο μπάσκετ έτσι κι αλλιώς οι θέσεις είναι όλο και λιγότερο σημαντικές. Κι εγώ και ο Παπανικολάου ή ο Τίμα μπορούμε να παίξουμε σε διαφορετικές θέσεις κι αυτό είναι καλό. Είναι καλό να έχει ύψος και αθλητικότητα σε αυτή τη θέση μια ομάδα». 

Για τον περυσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις: «Φέτος με τον Ολυμπιακό ελπίζω να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα». 

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου». 

Για το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Το μήνυμά μου είναι πως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ κι ανυπομονώ να σας συναντήσω για να φτιάξουμε σπουδαία πράγματα μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.