Στόπερ… πρωταγωνιστές

Ένα ξεχωριστό θέμα, με την επιλογή των 10 κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στον κόσμο, παρουσίασε η ιστοσελίδα "fourfourtwo". Παίκτης παγκόσμιου επιπέδου, ιδιαίτερα πετυχημένοι και πρωταγωνιστές σε σημαντικότατους συλλόγους.

10. Τόμπι Αλντερβάιρελντ
Αγωνίζεται στην Τότεναμ και βρίσκεται στα μετεγγραφικά σχέδια αρκετών σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με πρώτη και καλύτερη τη Γιουνάιτεντ που από το καλοκαίρι ήθελε να τον κάνει δικό της.

9. Γιαν Βερτόγκεν
Διανύει την 7η σεζόν του στο Λνδίνο και την Τότεναμ και βρίσκεται στις προτιμήσεις αρκετών προπονητών όταν καλούνται να επιλέξουν τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο.

8. Τζιόρτζιο Κιελίνι
Ο Ιταλός στόπερ της Γιουβέντους διανύει μια ακόμη σπουδαία σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Απέναντι στην Ατλέτικο την Τρίτη πρόσθεσε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

7. Σάμουελ Ουμτιτί. 
Η Μπαρσελόνα τον εντίπισε στη Γαλλία. Η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο στην άμυνα των Καταλανών και ο Ουμτιτί καθιερώθηκε εύκολα.

6. Ντιέγο Γοδίν
Με σπουδαία πράγματα στην ισπανία αγωνιζόμενος με την Ατλέτικο. Σημαντικό γι’ αυτόν το γεγονός ότι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας της Μαδρίτης βοηθά πολύ τους στόπερ.

5. Ομερίκ Λαπόρτ
Παίκτης επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα, καλός και με τη μπάλα παράλληλα με τα αμυντικά του καθήκοντα. Τον απέκτησε από τη Μπιλμπάο το 2018.

4. Σέρχιο Ράμος
Ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης στην πιο πετυχημένη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της με συνεχόμενες κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ.

3. Καλιντού Κουλιμπαλί
Γεννημένος στη Σενεγάλη είναι ο ηγέτης της άμυνας της Νάπολι. Δύσκολα πάντως θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη στην Νότια Ιταλία, αφού η τιμή του έχει εκτοξευθεί στο ποδοσφαιρικό χρηματηστήριο.

2. Ράφαελ Βαράν
Δίπλα στον Ράμος αποτελούν εκπληκτικό δίδυμο στόπερ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Εξαιρετικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο γράφοντας ιστορία με τη Γαλλία.

1. Βίργκιλ Φαν Ντάικ
Με την απόκτησή του η Λίβερπουλ έλυσε πολλά σημαντικά προβλήματα στην άμυνά της. Μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε σε τόσο σημαντικό σύλλογο όμως ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη επιτυχία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.