Η Google αποκάλυψε το χειριστήριο του Stadia

Και τα χρώματά του.Κατά τη διάρκεια του GDC 2019, η Google ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, και το πρώτο...

Και τα χρώματά του.

Κατά τη διάρκεια του GDC 2019, η Google ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, και το πρώτο επίσημο χειριστήριο για την streaming πλατφόρμα της, Stadia.

Ο Phil Harrison αποκάλυψε ότι το controller συνδέεται με οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιούν οι παίκτες μέσω Wi-Fi και απευθείας στο παιχνίδι που τρέχει στο data center της Google. Φαίνεται μάλιστα ότι το χειριστήριο θα μπορεί να αναγνωρίσει ποια οθόνη ή συσκευή θέλει να χρησιμοποιήσει ο παίκτης και συγχρονίζει το game session που τρέχει στο cloud.

Screenshot_2019-03-19 Google

Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά του, το χειριστήριο έχει και ένα capture button (ανάλογο με το share button του PS4) που μοιράζεται και “σώζει” gameplay εμπειρίες και τις μοιράζεται στο Youtube με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα, θα μπορείτε να μιλήσετε στο βοηθό σας, μέσω του Google Assistant button, που “επιτρέπει στους παίκτες να ζητούν βοήθεια για special in-game features, που θα έχουν προσθέσει η ίδιοι οι developers.”

O Harrison αποκάλυψε επίσης ότι οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα USB Controllers και Keyboards όταν παίζεις μέσω laptop ή PC, κάνοντας έτσι προαιρετική την χρήση του νέου πληκτρολογίου. Μπορείτε να δείτε τα τρία χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμο παρακάτω.

Πριν φύγετε, μην ξεχνάτε ότι το χειριστήριο έχει κρυμμένο έναν κώδικα στο πίσω μέρος του, τον οποίο μάλλον γνωρίζετε ήδη πολύ καλά.

H Stadia θα κυκλοφορήσει σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία και Ευρώπη το 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.