Όλα όσα μαθαμε απο το Pokemon Sword and Shield Direct

Legendary Pokemon, Dynamax, Raid Battles, και πολλά άλλα!Η Nintendo, η Game Freak και η Pokemon...

Legendary Pokemon, Dynamax, Raid Battles, και πολλά άλλα!

Η Nintendo, η Game Freak και η Pokemon Company διοργάνωσαν ένα Pokémon Direct για τα Pokémon Sword and Shield και αποκαλύφθηκε ένας τεράστιος όγκος νέων πληροφοριών, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 15 Νοεμβρίου, οι μάχες Dynamax και Raid, το νέο Legendary Pokémon και πολλά άλλα.

Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα νέα σε ένα μέρος για όλους μέχρι να μπούμε στην περιοχή Galar στο Pokémon Sword and Shield τον Νοέμβριο.


Dynamax

Ένα νέο φαινόμενο σε ορισμένα μέρη της περιοχής Galar (συμπεριλαμβανομένων όλων των γυμναστηρίων), το Dynamax κάνει τα Pokémon γιγαντιαία σε μέγεθος και τους προσφέρει απίστευτη δύναμη. Όλες οι κινήσεις που γνωρίζει το Pokémon θα μετατραπούν σε ειδικές Max Moves που μπορούν να ενεργοποιήσουν ακόμη πιο ισχυρά επιπρόσθετα effects (με μερικά να αλλάζουν εντελώς, όπως τα Z-Moves).

Μόνο οι εκπαιδευτές που φορούν ένα νέο item, τo Dynamax Band, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία και το Dynamax μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά μάχη, για τρεις γύρους.

DynaS

Max Raid Battle

Τέσσερις εκπαιδευτές Pokémon μπορούν να συνεργαστούν για να πολεμήσουν και να πιάσουν ένα wild Dynamax Pokémon, το οποίο θα παραμείνει στη Dynamax μορφή του για ολόκληρη τη μάχη και θα έχει ειδικά abilities που θα τα καθιστούν τρομερούς αντιπάλους. Μόνο ένας εκπαιδευτής θα μπορεί να χρησιμοποιεί την Dynamax μορφή σε κάποιο Pokémon ανά μάχη, επομένως ο συντονισμός είναι καθοριστικός. Αν κερδίσουν τη μάχη, οι εκπαιδευτές Pokémon θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το Dynamax Pokémon σε ένα “πραγματικά δυναμικό catch sequence”. Αυτά τα Dynamax Pokémon διαφέρουν επίσης ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τον τρέχοντα καιρό, και μερικά Pokémon μπορούν να πιαστούν μόνο μέσω της μάχης Max Raid. Για παράδειγμα, οι εκπαιδευτές μπορούν να αντιμετωπίσουν το Steenee όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος και το Lanturn όταν βρέχει!

Οι μάχες Max Raid μπορούν να παιχτούν μέσω local ή online connection με τo online να απαιτεί συνδρομή στο Nintendo Online.

raids

Pokémon Battles and Pokémon Roaming in the Wild

Στα Pokemon Sword and Shield, τα wild Pokémon θα κυκλοφορούν στον κόσμο και θα είναι ορατά καθώς οι παίκτες διασχίζουν την περιοχή Galar. Οι εκπαιδευτές που τρέχουν πάνω σε αυτά τα Pokémon θα ξεκινήσουν μια μάχη όπως είδαμε και στα Pokemon Let’s Go Pikachu and Εevee. Στο ψηλό χορτάρι ή στις σπηλιές, τα Pokémon θα βγαίνουν και θα εκπλήσσουν τον εκπαιδευτή τρέχοντας με ένα “!”, το οποίο μόλις το αγγίξετε θα ξεκινάει η μάχη.

Milo

6_05_pokemon_1

Wild Area

Ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε την ευρύτερη ποικιλία Pokémon στην περιοχή Galar. Η Wild Area εκτείνεται μεταξύ πόλεων και θα περιέχει διάφορα Pokémon ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τον καιρό. Οι εκπαιδευτές, για πρώτη φορά, θα έχουν επίσης τον πλήρη έλεγχο της κάμερας στις Wild Areas.

WildS

Rotom Phone

Το Rotom – το electric Pokemon που καταλαμβάνει συσκευές – επιστρέφει στο Sword and Shield. Αυτή τη φορά, θα είναι μέρος του Rotom Phone σας, το οποίο λειτουργεί ως Pokedex. Το Rotom Phone θα έχει και άλλες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητάς του να συνδέεται με το ποδήλατό σας για να το κάνει να κινείται πιο γρήγορα.

rotom

Diglett Temple

Κάπου στην περιοχή Galar βρίσκεται ένας ναός που αποτίει φόρο τιμής στο Diglett.

DiglettS

Wooloo – Sheep Pokémon

Ένα ολοκαίνουργιο Normal type Pokémon, το Wooloo ορίζεται από την αφράτη γούνα του, η οποία κοσμείται από υφαντές σε μια πόλη στην περιοχή Galar που την χρησιμοποιεί για να φτιάξει ειδικά προϊόντα.

Το Wooloo έχει 2 abilities το Fluffy και το Run Away.

WoolooS

Gossifleur – Flowering Pokémon

Ένα ολοκαίνουργιο Grass type Pokémon, το Gossifleur προτιμά μέρη με καθαρό αέρα και νερό και η γύρη του λέγεται πως έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Ο Gossifleur και η εξέλιξή του, Eldegoss, έχει μια νέα ικανότητα που ονομάζεται Cotton Down, η οποία θα στείλει βαμβακερό χνούδι στον εχθρό που θα μειώσει την ταχύτητα του.

GossS

Eldegoss – Gossifleur’s Evolution

Η εξέλιξη του Gossifleur, το Eldegoss έχει μικρούς σπόρους σε όλο το κεφάλι του, οι οποίοι λέγεται ότι προάγουν την ανάπτυξη μεταξύ των φυτών και μπορούν να αναζωογονήσουν τόσο τους ανθρώπους όσο και τα Pokémon.

EldeS

Drednaw – Bite Pokémon

Ένα ολοκαίνουργιο Water/Rock type Pokémon, το Drednaw έχει ένα κοφτερό σαγόνι που του επιτρέπει να δαγκώνει κομμάτια βράχου και σιδήρου. Η άγρια φύση του το καθιστά δύσκολο να το πιάσετε, εκτός από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές.

Το Drednaw έχει τα abilities Strong Jaw και Shell Armor.

DrednawS

Corviknight – Raven Pokémon

Ένα ολοκαίνουργιο Flying/Steel Pokémon, το Corviknight είναι επίσης ένα ιπτάμενο ταξί και θα λειτουργεί ως ένας γρήγορος τρόπος ταξιδιού για τους παίκτες και πηγαίνοντας τους σε οποιαδήποτε προηγούμενη πόλη που έχουν επισκεφθεί.

Ο Corviknight έχει τα Pressure και Unnerve abililties.

CorviS

Grookey

Η Professor Magnolia αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον Grookey, το Grass starter, συμπεριλαμβανομένου του ότι “Το ραβδί που κρατά ο Grookey ήταν αρχικά ένα κλαδί από το δάσος όπου ζούσαν τα Grookey και απέκτησε ειδικές δυνάμεις αφού εκτέθηκε στην ενέργεια μέσα στο σώμα του Grookey”.

Το Grookey έχει ύψος 1′, ζυγίζει 11 λίβρες. και έχει το Overgrow ability.

Grookey

Scorbunny

Tο Scorbunny, το Fire starter, χρησιμοποιεί τα ισχυρά του πόδια για να τρέξει και να πηδήξει γύρω από τους αντιπάλους του. Τα πέλματα των ποδιών του μπορούν να γίνουν πολύ ζεστά έτσι θα πρέπει να προσέχετε τις κλοτσιές του.

To Scorbunny είναι επίσης 1′ ψηλό, ζυγίζει 9,9 λίβρες, και έχει το Blaze ability.

Scorbunny

Sobble

To Sobble, το Water starter, “oταν αγγίζει το νερό, το σώμα του αναμιγνύεται στο περιβάλλον του. To Sobble είναι… λίγο ανήσυχο και αν αισθάνεται ότι απειλείται, θα κλαίει και θα κάνει όλους όσους βρίσκονται στη γύρω περιοχή να κλαίνε επίσης.”

Sobble

Pokemon Are Included in Galar Companies’ Workforce

Ta Pokemon παίζουν τεράστιο ρόλο στην περιοχή Galar πέρα από της μάχες και πολλές εταιρείες είναι “πρόθυμες να συμπεριλάβουν τα Pokemon ως μέρος του εργατικού τους δυναμικού!”

Pokemon Work

Customize Your Appearance

Οι νέοι εκπαιδευτές στα Sword Sword και Shield θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους από πολλές επιλογές. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν αυτές είναι οι μόνες επιλογές.

D8TWYluUcAQ3r5L

Leon – Galar Region Champion

Ο αήττητος πρωταθλητής της περιοχής Galar. Είναι αγαπητός στην περιοχή και φαίνεται να έχει ένα Charizard.

LeonS

Hop – Leon’s Younger Brother and Your Rival

Ο Ηop είναι ο μικρότερος αδερφός του Leon και θα είναι αντίπαλος του χαρακτήρα σας. Ονειρεύεται μια μέρα να γίνει πρωταθλητής όπως ο μεγαλύτερος αδελφός του και το ταξίδι του στην περιοχή Galar ξεκινά την ίδια μέρα με τη δική σας.

HopS

Professor Magnolia – Professor of the Galar Region

Η Professor Magnolia είναι ο καθηγητής της περιοχής Galar, η οποία ειδικεύεται στην έρευνα του φαινομένου Dynamax και θα βοηθήσει τον χαρακτήρα σας σε όλη την περιπέτεια.

MagS

Sonia – Professor Magnolia’s Granddaughter and Assistant

Η Sonia είναι η εγγονή και βοηθός της Professor Magnolia και θα βοηθήσει επίσης τον χαρακτήρα σας σε όλη την περιπέτεια.

SoniaS

Pokémon Gyms

Οι Gym Leaders θα έχουν επίσης Dynamax Pokémon, και κάθε Gym είναι χτισμένο για να επιτρέπει σε αυτά τα Pokémon να μεγαλώνουν σε μέγεθος. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει κάποιος τύπος συμμετοχής απο το κοινό με επευφημίες καθώς οι μάχες προχωρούν μάχονται.

GymS

Milo – Grass Gym Leader

Ο Μίλο είναι ο ειδικός Grass-Type και ένας απο τους Gym Leaders που θα αντιμετωπίσετε στην περιπέτεια σας.

MiloS

Zacian

Το Zacian είναι το Legendary Pokémon που θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Pokémon Sword και πιθανότατα θα είναι δυνατό να πιαστεί μόνο στο Pokemon Sword.

Η περιγραφή του Zacian από το Pokemon.com είναι: “Το Zacian επιτίθεται με τέτοια χάρη που οι κινήσεις του σαγηνεύουν τους αντιπάλους του. Στο στόμα του κρατάει κάτι που μοιάζει με σπαθί.”

ZacianS

Zamazenta

Το Zamazenta είναι το Legendary Pokémon που θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Pokémon Shield και πιθανότατα θα είναι δυνατό να πιαστεί μόνο στο Pokemon Shield.

Η περιγραφή του Zamazenta από το Pokemon.com είναι: “Η μεγαλοπρέπεια του Zamazenta μπορεί να συντρίψει όποιον αντίπαλο τολμήσει να το αντιμετωπίσει. Το σώμα του φαίνεται να καλύπτεται από μία ασπίδα.”

ZamaS

Pokémon Sword and Shield Release Date

Το Pokémon Sword and Shield θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2019 για το Nintendo Switch.

ReleaseS

Pokémon Sword and Shield Dual Pack

Οι fans των Pokémon θα μπορούν να αγοράσουν το Pokémon Sword and Shield Double Pack που θα περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια.

DPS


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.