Το Ισραήλ ζητά ενός λεπτού σιγή

Το Ισραήλ ζήτησε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να τηρηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Μονάχου.

Το Ισραήλ ζήτησε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να τηρηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Μονάχου. Την αποκάλυψη έκανε  το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

«Ο υφυπουργός Εξωτερικών Ντάνι Αγιαλόν απέστειλε επίσημα επιστολή στη ΔΟΕ με την οποία ζητά να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στη μνήμη των μελών της ισραηλινής Ολυμπιακής αποστολής που δολοφονήθηκαν το 1972 στους Ολυμπιακούς του Μονάχου», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Πριν από 40 χρόνια, στις 5 Σεπτεμβρίου 1972, έντεκα μέλη της αποστολής της χώρας που κρατούνταν όμηροι, ένας Γερμανός αστυνομικός και 5 μέλη της παλαιστινιακές οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης» σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης των δυνάμεων ασφαλείας της Γερμανίας στο ολυμπιακό χωριό του Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.