Ασημάκη: «Θα ανακάμψουμε σύντομα»

Σίγουρη πως η Εθνική γυναικών θα επιστρέψει στις επιτυχίες εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Σίγουρη πως η Εθνική γυναικών θα επιστρέψει στις επιτυχίες εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η Ελληνίδα πολίστρια αναφέρθηκε στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης και στις αποχωρήσεις των Λάρα και Μελιδώνη από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η Ασημάκη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά τόνισε:

Για την αποτυχία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς: «Έτσι είναι ο αθλητισμός. Υπάρχει η επιτυχία και η αποτυχία. Και γι’ αυτό εκτιμάς περισσότερο την επιτυχία. Αν όμως παίρναμε όλο πρωτιές, δεν θα το εκτιμούσαμε τελικά. Ήμασταν χειρότερες από την Ισπανία στο μεταξύ μας παιχνίδι, και αποκλειστήκαμε δίκαια. Όμως, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα, γιατί εκεί είναι το σημείο που πρέπει να ανακάμψεις και να συνεχίσεις την προσπάθειά σου. Έχουμε κουράγιο και θα τα καταφέρουμε».

Τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας: «Το Γουόρλντ Λιγκ είναι σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή, και αυτό γιατί η ομάδα περνά μια μεταβατική περίοδο. Στόχος μας θα μπορούσα να πω πως είναι μακροπρόθεσμα το Παγκόσμιο και η επόμενη Ολυμπιάδα».

Για την αποχώρηση μελών της Εθνικής: «Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω πως αυτή η Εθνική ομάδα, που έχει προσφέρει τόσες επιτυχίες στην χώρα, δεν θα είναι η ίδια από ‘δω και πέρα. Μου ήταν εξίσου δύσκολο, να αγωνιστώ για τελευταία φορά με κάποιες συναθλήτριές μου, με τις οποίες γνωρίζομαι και από το σωματείο μου».

Τέλος, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις πάνω στο θέμα των δυσκολιών που αντιμετώπιζαν όλον αυτόν τον καιρό, λέγοντας «Τέτοιες ώρες είναι αστείο να μιλάμε για την Πολιτεία. Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τον αποκλεισμό, αφού δεν ήμασταν καλές. Από ‘κει και πέρα ήταν σημαντικό που ήρθε ο κύριος Μπιτσαξής στο αεροδρόμιο και μας δήλωσε την λύπη του για τον αποκλεισμό μας. Επίσης μας είπε πως δεν κινδυνεύουν τα πριμ μας, αλλά όλα είναι θέμα γραφειοκρατείας, και όλοι ξέρουμε πως είναι αυτά τα ζητήματα στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.