Επιτέλους νίκη η Τσέλσι, ακάθεκτη η Λέστερ!

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σάντερλαντ με 3-1, την πρώτη μετά από σχεδόν ένα μήνα, στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σάντερλαντ με 3-1, την πρώτη μετά από σχεδόν ένα μήνα, στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες των συνθηκών αφού οι οπαδοί των Λονδρέζων αποδοκίμασαν τους Φάμπρεγκας, Αζάρ ενώ είχαν υψώσει και πανό υπέρ του Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο, οι «μπλε» πέντε λεπτά μόλις μετά την έναρξη του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Ιβάνοβιτς ενώ δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ο Πέδρο σκόραρε για το 2-0. 

Στην επανάληψη, η Τσέλσι έφτασε και σε τρίτο γκολ, στο 50ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Όσκαρ ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπορίνι τρία λεπτά αργότερα. Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 18 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη 18η θέση ενώ η Σάντερλαντ έμεινε στους δώδεκα μόλις πόντους και την προτελευταία θέση. 

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία αυτή την αγωνιστική υπέταξε και την Έβερτον περνώντας νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ» με 3-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με πέναλτι του Μαχρέζ αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Λουκακού έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο, στην επανάληψη, οι «αλεπούδες» ξανά με πέναλτι του Μαχρέζ πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 65ο λεπτό ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οκαζάκι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-2 έγραψε στο 89ο λεπτό ο Μιραλάς. Με αυτή τη νίκη, η Λέστερ έφτασε τους 38 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβλημάτισε για ακόμα μία αγωνιστική αφού αυτή τη φορά ηττήθηκε 2-1 από τη Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ» και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαουθάμπτον επικρατώντας 2-0 ενώ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 την Στόουκ στην έδρα της. Τέλος, η Μπόρνμουθ επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Γουέστ Μπρομ. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι – Σάντερλαντ: 3-1
Έβερτον – Λέστερ: 2-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς: 1-2
Σαουθάμπτον – Τότεναμ: 0-2
Στόουκ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας: 1-2
Γουέστ Μπρομ – Μπόρνμουθ: 1-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.