Βγήκαν τα εισιτήρια, «δώρο» οι φανέλες

Τα «μαγικά χαρτάκια» του τελικού του Κυπέλλου μπορούν να προμηθεύονται από την Παρασκευή (20/4) οι φίλοι του Ατρόμητου.

Τα «μαγικά χαρτάκια» του τελικού του Κυπέλλου μπορούν να προμηθεύονται από την Παρασκευή (20/4) οι φίλοι του Ατρόμητου. Η προπώλησή τους θα γίνεται από το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ (στο Δημοτικό Γήπεδο του Περιστερίου) από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 την Παρασκευή και από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 το Σάββατο (21/4).

Παράλληλα, το Σάββατο και την Κυριακή εισιτήρια για τον τελικό θα πωλούνται και από το Δημαρχειακό Μέγαρο από τις 09:00 έως τις 17:00. Οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού είναι οι εξής: Θύρα 19: 10 ευρώ, Θύρα 20: 15 ευρώ, Θύρα 21: 15 ευρώ, Θύρα 22: 25 ευρώ, Θύρα 23: 30 ευρώ, Θύρα 24: 25 ευρώ.

Μετά την τελική σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας που έγινε σήμερα αποφασίστηκε ότι οι φίλοι των «κυανόλευκων» θα μετακινηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο με δύο τρόπους. Είτε με τα ναυλωμένα λεωφορεία-φυσαρμόνικες και αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Περιστερίου, είτε με το Μετρό από τον Άγιο Αντώνιο, ενδιάμεση στάση στην Αττική και αποβίβαση στον σταθμό Νερατζιώτισσα.

Γενικότερα από τις επόμενες ημέρες, το Περιστέρι θα κινείται σε εορταστικούς-πανηγυρικούς τόνους, καθώς σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του τέταρτου Δήμου της χώρας θα κρεμαστούν λάβαρα στο πλαίσιο της καμπάνιας του τελικού. Όπως και στον περσινό τελικό δε, έτσι και φέτος θα μοιραστούν σημαίες στους φιλάθλους της ομάδας κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στον περυσινό, πρώτο τελικό της ιστορίας του, ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με ολόλευκη εμφάνιση. Φέτος στο δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο ραντεβού, οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν με την παραδοσιακή ριγέ φανέλα, μπλε σορτς και μπλε κάλτσες. Στο κλίμα των ημερών, η μπουτίκ του συλλόγου προσφέρει την αυθεντική φανέλα του «αστεριού» στην τιμή των 10 ευρώ, αλλά και έκπτωση 50% στα άλλα προϊόντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.