Οι κορυφαίες εμφανίσεις εθνικών ομάδων

Η Nike παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις ορισμένων από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου του κόσμου, πέντε από τις οποίες -Κροατία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία και Πορτογαλία- θα συμμετάσχουν φέτος το καλοκαίρι στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, το Euro 2012.

Η Nike παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις ορισμένων από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου του κόσμου, πέντε από τις οποίες -Κροατία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία και Πορτογαλία- θα συμμετάσχουν φέτος το καλοκαίρι στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, το Euro 2012.
Κάθε εμφάνιση περιλαμβάνει πλήρη σειρά εξοπλισμού προπόνησης, καθώς και ρούχα lifestyle ώστε οι οπαδοί να δείχνουν την προτίμησή τους στην αγαπημένη τους ομάδα και εκτός γηπέδου.

Καθώς η Nike έχει πάντα ως στόχο να συνδυάζει τις υψηλές αθλητικές επιδόσεις με τις μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, το ύφασμα του σορτς στη νέα εμφάνιση είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ, ενώ το ύφασμα της φανέλας από τουλάχιστον 96% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Κάθε εμφάνιση είναι φτιαγμένη κατά μέσον όρο από 13 ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες.

Οι εμφανίσεις κατασκευάζονται με τη χρήση της τεχνολογίας Dri-FIT της Nike ώστε να απομακρύνουν την υγρασία και φτιάχνονται από 23% ελαφρύτερο ύφασμα με 20% ισχυρότερη ύφανση από τις προηγούμενες εμφανίσεις της Nike. Οι φανέλες διαθέτουν οπές αερισμού ώστε να βελτιώνεται η τοπική ρύθμιση της θερμοκρασίας και οι παίκτες να είναι πιο δροσεροί στον αγώνα.

Το design της εμφάνισης κάθε ομάδας βασίζεται σε σημαντικά στοιχεία της εθνικής ταυτότητας και της ξεχωριστής ποδοσφαιρικής κουλτούρας κάθε χώρας.

ΣΕΙΡΑ TRAINING ΚΑΙ LIFESTYLE
Για να συμπληρώσει τη νέα αγωνιστική εμφάνιση, η Nike δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων προπόνησης και lifestyle.

Η σειρά απευθύνεται τόσο στους οπαδούς που διακηρύττουν ανοιχτά τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα όσο και σε εκείνους που προτιμούν να είναι πιο διακριτικοί, και περιλαμβάνει τα εθνικά χρώματα και σύμβολα, με προσεγμένες λεπτομέρειες, εξαιρετικά υφάσματα και ανάγλυφες επιφάνειες. Η νέα σειρά  περιλαμβάνει μπλούζες με κουκούλα, φανέλες, κοντομάνικες και κολεγιακές μπλούζες, καπέλα και μπουφάν.

Δείτε τον Thomas Walker (Global Design Director Football της Nike) να μιλά για τις εμφανίσεις:

Eπισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/nike-football-unveils-new-national-home-kits  για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeFootballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.