Προσπάθειες γεφύρωσης του χάσματος

Να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες και έως την ημέρα της νέας Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες και έως την ημέρα της νέας Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι προσπάθειες των «πράσινων» παραγόντων θα επικεντρωθούν στο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα.

Τον συγκεκριμένο ρόλο έχουν αναλάβει οι Θανάσης Γιαννακόουλος, Αδαμάντιος Πολέμης, Γιάννης Αλαφούζος και Τίτος Βασιλόπουλος. Στόχος είναι να δώσει το «παρών» ο «Τζίγγερ» στη Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου, η οποία είναι καθοριστική για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, τον δρόμο της επιστροφής στην Πορτογαλία έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν απογοητευμένος μετά τη νέα άκαρπη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα του «τριφυλλιού» και μετά το τέλος των play off, αναμένεται να αποχωρήσει από την Παιανία.

Τέλος, με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος το «τριφύλλι». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς, στους Κλέιτον, Μαυρία, Κατσουράνη, Σιμάο, Ιωαννίδη και Λέτο. Στη διάθεση του Φερέιρα θα τεθούν οι Βύντρα, Ρούντολφ και Ζέκα, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.