Επίσημο! Sold out με Τότεναμ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα ειστήρια που βγήκαν προς πώληση εν όψει του μεγάλου αγώνα!
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
11/09/2019 • 19:54
Το «Γ. Καραϊσκάκης»
  • shares
Οι φίλοι του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν τη "δίψα" τους για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 10:00 και στις 10:20 "έπεσε" το σύστημα, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ξεκίνησε εκ νέου στις 15:00 και περισσότεροι από 30.000 (!) μοναδικοί χρήστες μπήκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο.

Η αλήθεια είναι πως το να εξασφαλίσει κάποιος εισιτήριο για το συγκεκριμένο ματς, ήταν αρκετά δύσκολη υπόθεση καθώς ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει το μέγιστο αριθμό διαρκείας, φτάνοντας τα 21.000. Αν προσθέσουμε τις ανάγκες της UEFA, των χορηγών, αλλά και της φιλοξενούμενης ομάδας, ο αριθμός που βγήκε προς διάθεση ήταν αρκετά περιορισμένος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ