Βενγκέρ: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία της Άρσεναλ και τονίζει πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία της Άρσεναλ και τονίζει πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Αλσατός τεχνικός έκανε έναν μίνι απολογισμό για το 2015 και αναφέρθηκε στη “μάχη” που δίνουν οι “κανονιέρηδες” για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: «Δεν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα είμαστε δύο πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους τα Χριστούγεννα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει 21 ματς μετά, οπότε θες να πηγαίνεις με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πνεύμα για να κερδίζεις το δικαίωμα να νικάς”.

Στη συνέχεια, ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε: “Το 2015, αν κοιτάξετε πίσω και προσπαθήσετε να το αναλύσετε,  θα δείτε ότι είχαμε μια αρκετά θετική χρονιά. Εχουμε σταθεροποιήσει την άμυνα και έχουμε βελτιώσει τ ρεκόρ μας απέναντι σε δυνατές ομάδες τις Premier League. Οπότε μοιάζει να είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, στο σωστό δρόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.