Χουέρτας: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό»

Να μην υποτιμήσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό θέλει από τη Μπαρτσελόνα, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Να μην υποτιμήσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Euroleague θέλει από τη Μπαρτσελόνα, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας. Ο γκαρντ των Καταλανών τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί στον ημιτελικό με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος παίκτης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που δεν υπολόγιζαν πολλοί, αλλά έφτασε στο Final 4, κάτι που δεν είναι εύκολο, και θα πάει στην Πόλη για να παλέψει. Είναι μια ομάδα με παίκτες που δεν είναι τόσο γνωστοί, αλλά παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως ο Χάινς και ο Λο. Ο Πρίντεζης δεν έπιασε στη Μάλαγα, αλλά στον Ολυμπιακό κάνει εξαιρετική σεζόν. Ο Ντόρσεϊ δεν είχε μεγάλο ρόλο στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά ο Ολυμπιακός στηρίζεται πολύ πάνω του. Και τι να πούμε για τον Σπανούλη! Είναι μια πλήρης ομάδα, την οποία θα πρέπει να σεβαστούμε. Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι η ευκαιρία για μένα να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να λάβει μέρος σε ένα Final 4, αλλά το μεγάλο όνειρο για όλους είναι να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Δεν θέλουμε απλώς να το απολαύσουμε, αλλά και να κερδίσουμε».

Σχετικά, με την εφετινή πορεία της Μπαρτσελόνα, ο Χουέρτας υπογράμμισε: «Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα κι έχουμε προκριθεί στο Final 4. Παραμένει βέβαια το απωθημένο για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Γενικά η ομάδα παίζει καλά, είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το τέλος κατακτώντας τους εναπομείναντες τίτλους».

Τέλος, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Αμυντικά πιστεύω πως είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ επιθετικά έχουμε καλή λειτουργία, αλλά κάποιες φορές δεν έχουμε υψηλά ποσοστά. Όντως, δεν είμαστε το ίδιο παραγωγικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.