Μπέινς: «Έπρεπε να είχαμε περάσει στα πλέι οφ»

Την άποψη ότι ο Ίκαρος Καλλιθέας έπρεπε να έχει πάρει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών εξέφρασε ο Άρον Μπέινς.

Την άποψη ότι ο Ίκαρος Καλλιθέας έπρεπε να έχει πάρει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών εξέφρασε ο Άρον Μπέινς. Ο Αυστραλός σέντερ, ο οποίος είχε τις περισσότερες στατιστικές διακρίσεις της ομάδας στην κανονική περίοδο (σ.σ. έκτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος), αναχωρεί την Κυριακή του Πάσχα για την πατρίδα του μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα στην Αθήνα.

Λίγες ημέρες πριν το ταξίδι του μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας, όπου τόνισε ότι απόλαυσε την εμπειρία του στην Ελλάδα, από την οποία υπογράμμισε πως κέρδισε πολλά ως παίκτης.

«Χωρίς αμφιβολία ήταν μια εμπειρία, την οποία απόλαυσα από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή», είπε και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν μπορώ να κρύψω πως είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί έπρεπε να είχαμε περάσει στα πλέι οφ. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, γι’ αυτό και σίγουρα θα θέλαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Ωστόσο, νιώθω ότι κέρδισα πολλά ως παίκτης από την φετινή παρουσία μου στο σκληρό πρωτάθλημα της Α1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τους ανθρώπους του Ικάρου, οι οποίοι φρόντισαν για την σωστή λειτουργία της ομάδας».

Ο Μπέινς αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδιά του, επισημαίνοντας: «Ακόμα δεν μπορώ να πω τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω στον Ίκαρο, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Θα επιστρέψω στην Αυστραλία, θα ξεκουραστώ για λίγο και μετά θα αρχίσω την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς με την Εθνική. Απ’ ότι ξέρω, θα αντιμετωπίσουμε και την Ελλάδα και αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.