«Πάμε με χαμηλούς τόνους»

Το Σάββατο 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, στις 20:30 το βράδυ, θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Το Σάββατο 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, στις 20:30 το βράδυ, θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Η οριστική απόφαση ελήφθη σήμερα, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που διεξήχθη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία της ΕΠΟ, της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωπων των δύο ομάδων και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν τη μερίδα του λέοντος στη διανομή των εισιτηρίων, καθώς θα προμηθευτούν 33.000 «μαγικά χαρτάκια», ενώ ο Ατρόμητος θα λάβει 12.500 εισιτήρια. Αύριο θα διενεργηθεί αυτοψία από την αστυνομία στο ΟΑΚΑ, ενώ ζητήθηκαν από τη διοίκηση του Κέντρου κάποιες βελτιώσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια.
 
«Ο τελικός θα γίνει στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, στις 20:30, κάτι που το αποδέχτηκε και η ΕΠΟ και η αστυνομία. Είμαστε δύο ομάδες με σοβαρές διοικήσεις και με καλές σχέσεις, δύο ομάδες που έχουν πετύχει τους βασικούς τους στόχους τη φετινή περίοδο και αυτό έχει σημασία για την ψυχολογία των φιλάθλων μας» δήλωσε μετά το πέρας της σύσκεψης ο δ΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης. «Εκφράσαμε την επιθυμία να δώσουμε μαζί και με τον κ. Σπανό κοινή συνέντευξη Τύπου, 3-4 μέρες πριν τον τελικό, ώστε να δώσουμε ένα διαφορετικό κλίμα. Η δέσμευσή μας είναι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε σε ένα τελικό χαμηλών τόνων και να επηρεάσουμε με την καλή έννοια τους φιλάθλους μας, ώστε να πάνε στο γήπεδο για ένα παιχνίδι γιορτή. Να ξεχάσουμε τα άσχημα συμβάντα του περσινού τελικού».
 
Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναπτυχθεί φημολογία ότι η Ελληνική Αστυνομία διαφωνούσε με την έδρα διεξαγωγής του τελικού. «Δεν εκφράστηκε επίσημα από την Αστυνομία ότι δεν θεωρεί το ΟΑΚΑ ασφαλές γήπεδο. Θα γίνουν, ωστόσο, κάποιες ενέργειες στο στάδιο, για να βελτιωθεί το επίπεδο ασφαλείας, όμως αυτό είναι θέμα της ΓΓΑ και της διοίκησης του ΟΑΚΑ» επισήμανε ο κ. Μώραλης, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Νίκος Προύτζος, δήλωσε: «Δεν υπήρξαν αντιρρήσεις από την Αστυνομία για το ΟΑΚΑ. Κάποιες μικροβελτιώσεις θέλει η ΕΛ.ΑΣ. από τη διοίκηση του σταδίου. Θα πάμε για μια γιορτή του ποδοσφαίρου στις 28 του μήνα, ενώ οι δύο ομάδες θα μοιραστούν 40.000 με 45.000 εισιτήρια».
 
Την ομάδα των δυτικών προαστίων εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Χατζής, ο οποίος υπογράμμισε ότι «τα μέτρα που λήφθηκαν αυτή τη φορά είναι σαφώς βελτιωμένα από τα περσινά, ώστε να μην αντικρίσουμε αυτό το ελεεινό χάλι, όπως στον τελικό με την ΑΕΚ. Φέτος ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα της γειτονιάς, αλλά της Ευρώπης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.