Συνεχίζουν την παραγωγή

Ο Ατρόμητος με τον Κάναντι επέλεξαν να συνεχίσουν την όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία που ξεκίνησαν το καλοκαίρι και ο Άγγελος Στυλιάδης εστιάζει στην επιλογή-δικαίωση της ομάδας του Περιστερίου για παραγωγή ποδοσφαίρου...

Με την ανανέωση της συνεργασίας, την απόλυτη αμοιβαία εμπιστοσύνη, τα λόγια, αλλά κυρίως τις πράξεις τους, Ατρόμητος και Κάναντι δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε ένα απόλυτα πετυχημένο έργο που ξεκίνησαν μαζί το περασμένο καλοκαίρι.

Το θέμα της ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, είχε ξεκινήσει να συζητείται εδώ και καιρό. Με χαμηλούς τόνους, και λίγα – έως ελάχιστα – λόγια. 
Όπως κινήθηκαν οι δύο πλευρές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε μια άκρως πετυχημένη σεζόν, τόσο ως προς το αποτέλεσμα όσο και ως προς το ποδοσφαιρικό θέαμα.

Κάτι που δεν εκτιμήθηκε δεόντως από το φίλαθλο κοινό του Περιστερίου. Δυστυχώς πρόκειται για ομάδα που αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Που εκτιμούν την προσπάθεια και το ποδόσφαιρο, παράλληλα με το αποτέλεσμα.

Από την (ελληνική) γρίνια των αποτελεσμάτων της προετοιμασίας, ο Ατρόμητος έφτασε στην παραδοχή όλων για την προσπάθεια, την πορεία πρωταθλητισμού και κυρίως, για το θέαμα που προσφέρει σε όποιον επιλέγει να δει κάποιο παιχνίδι του. 

Μπορεί να μην μοιράζει τεσσαρο-πεντάρες, όμως είναι μια ομάδα που λειτουργεί άρτια τακτικά, είναι εξαιρετικά γυμνασμένη, παίζουν όλοι μαζί και κανείς για την πάρτη του και όπως λέει το… κλισέ όλα αυτά βγαίνουν στο χορτάρι.

Όποια κι αν είναι η κατάληξη της πιο πετυχημένης (ήδη) χρονιάς στην ιστορία του συλλόγου, σημαντικότερο είναι πως οι Περιστεριώτες έχουν βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Με την υπόθεση εργασίας ότι Γιαννούλης, Χατζησαΐας, Ουάρντα και Γιαννιώτης δε θα συνεχίσουν στην ομάδα, ο Κάναντι πρέπει να βρει αντικαταστάτες. Δεν θα είναι εύκολο να βρει το ίδιο καλούς, όμως είναι τέσσερις. Όχι δεκατέσσερις…

Διαθέτει ένα πολύ καλό κορμό. Διαθέτει την αγωνιστική βάση και φιλοσοφία που έβαλε στην ομάδα ο Κάναντι και αυτό που μένει είναι να προσθέσει τα απαραίτητα κομμάτια για να ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Επίσης διαθέτει ανθρώπους που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και (με τα όποια λάθη τους, κανείς άλλωστε δεν είναι αλάνθαστος) κινούνται με γνώμονα το ποδόσφαιρο. 

Κάτι που δε γίνεται μόνο στην πρώτη ομάδα. Δε το κάνουν μόνο σε επίπεδο επιλογής προπονητών, ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας… Το κάνουν και σε επίπεδο ακαδημιών. Έβγαλαν ήδη και συνεχίζουν να παρουσιάζουν νέα παιδιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλα θα προχωρήσουν, άλλα ίσως όχι. Παράγουν ποδόσφαιρο όμως. Και όταν παράγεις ποδόσφαιρο αργά ή γρήγορα δικαιώνεσαι… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.