Γκριζμάν: «Θα έχω αποφασίσει πριν τη Ρωσία»

Ο Αντουάν Γκριζμάν δήλωσε ότι θέλει να έχει αποφασίσει για το μέλλον του, πριν ταξιδέψει με την Εθνική Γαλλίας για το Μουντιάλ στη Ρωσία.

Ο Αντουάν Γκριζμάν δήλωσε ότι θέλει να έχει αποφασίσει για το μέλλον του, πριν ταξιδέψει με την Εθνική Γαλλίας για το Μουντιάλ στη Ρωσία. Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει κινηθεί για την περίπτωση του. Αντίθετα, το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφερόταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θέλω να ταξιδέψω στην Ρωσία και να έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Δεν έχει να κάνει σε ποιά ομάδα θα αγωνίζομαι, αλλά να είμαι ήρεμος. Μπορεί να είναι βαρετό, αλλά όπως έχω πει και στην αδερφή μου δεν έχει να κάνει με το αν θα μείνω η όχι, σημασία έχει να βρεθεί λύση», ισχυρίστηκε ο Γάλλος διεθνής.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην Χρυσή Μπάλα αλλά και στα τρόπαια που επιθυμεί να κατακτήσει σαν ποδοσφαιριστής. «Είμαι χαρούμενος που βγήκα τρίτος στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, όλα είναι καλά. Θέλω να κερδίσω ένα Μουντιάλ ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω αν κατακτήσω κάτι από αυτά η Χρυσή Μπάλα θα έρθει. Είμαι μέρος ενός γκρουπ και προτιμώ να κερδίσω ένα συλλογικό τίτλο από ότι ένας μεμονωμένο. Για παράδειγμα θα προτιμούσα να κερδίσω το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παρά το τρόπαιο του καλύτερου σκόρερ», πρόσθεσε.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.