Καντέ: «Η Τσέλσι είναι το σπίτι μου»

Ο Ενγκολό Καντέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό περιοδικό, τόνισε ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει την Τσέλσι.

Ο Ενγκολό Καντέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό περιοδικό, τόνισε ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει την Τσέλσι. Ο Γάλλος διεθνής διανύει το δεύτερο χρόνο από το πενταετές συμβόλαιο του στους «μπλε». 

«Είμαι στο σπίτι μου! Είναι η ομάδα μου! Είμαι παίκτης της Τσέλσι! Αυτός είναι ο δεύτερος μου χρόνος στο κλαμπ. Μετά από ότι έγινε την προηγούμενη χρονιά, ήταν πολύ καλό για εμάς που καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ένα τίτλο πρωταθλήματος. Στη δεύτερη σεζόν, παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ και όπως όλα δείχνουν θα τερματίσουμε στους τέσσερις πρώτους. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να φτάσουμε στην καλύτερη θέση που μπορούμε και να καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη», δήλωσε ο 26χρονος.

Επιπλέον ο παίκτης της αγγλικής ομάδας ισχυρίστηκε ότι η Τσέλσι μπορεί να διεκδικήσει μόνο το Κύπελλο, το οποίο θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν. «Έχουμε το Κύπελλο Αγγλίας, είναι μια καλή διοργάνωση. Την προηγούμενη χρονιά φτάσαμε στον τελικό αλλά ηττηθήκαμε. Φέτος είναι το μοναδικό τρόπαιο που μπορούμε να διεκδικήσουμε, άρα πρέπει να δώσουμε τους καλύτερους μας εαυτούς για να βρεθούμε στο τελικό και να το κερδίσουμε», δήλωσε ο 26χρονος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.