“Το κρισιμότερο για Καβάλα”

Κρίσιμο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Καβάλας με τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Θωμάς Νίκου.

Κρίσιμο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Καβάλας με τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Θωμάς Νίκου. «Η ομάδα μας αν και με προβλήματα έχει αποδείξει ότι στην Καλαμίτσα με τη βοήθεια του κόσμου έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο θα είναι το ζητούμενο και σ’ αυτό το παιχνίδι, μία πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια του αντιπάλου. Σ’ αυτή την αναμέτρηση ο Πανιώνιος φαντάζει ως φαβορί, έχοντας στο ρόστερ πολύ έμπειρους παίκτες, πολλούς και καλούς ψηλούς. Είναι μία ομάδα που φέρει τη σφραγίδα του Μπαρτζώκα. Παίζει ταχύτατα στην επίθεση, με πολλά σκριν και καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό είναι μία πρόκληση για μας, ώστε να την αντιμετωπίσουμε» είπε. 

Ο φόργουορντ της ομάδας, Νίκος Αγγελόπουλος, τόνισε με τη σειρά του: «Παίζουμε ίσως το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και παράλληλα μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες στη φετινή σεζόν. Εμείς θα έχουμε μία σημαντική απώλεια, αυτή του Τέιλορ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπούμε για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε από το παιχνίδι. Στη γεμάτη Καλαμίτσα άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι ήμαστε ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζω πως θα είναι και πάλι εκεί για να μας υποστηρίξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.