“Για πλέι-οφ ο ΚΑΟΔ”

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε πως ο ΚΑΟΔ θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε πως ο ΚΑΟΔ θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ. Παραμονές του αγώνα με το Ρέθυμνο ο προπονητής της δραμινής ομάδας δήλωσε στο esake.gr: «Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, μιας χρονιάς που κρίνεται επιτυχημένη για την ομάδα μου. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν θ’ αλλάξει κάτι σ’ αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω που για μας δεν είναι τίποτα άλλο από την συμμετοχή μας στα playoffs»

Και πρόσθεσε: «Το Ρέθυμνο είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και έχει εξασφαλίσει δίκαια την θέση του στην πρώτη πεντάδα παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Σίγουρα η μεγάλη διακοπή έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί και από το πια ομάδα θα μπορέσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσο μεγάλη αποχή».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθηναίου υποστήριξε: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες και σταθερότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του φανερώνει τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η νίκη στο παιχνίδι αυτό θα μας δώσει μια θέση στα playoffs που για μας θα αποτελέσει το καλύτερο τέλος μιας περιόδου που κρίνεται επιτυχημένη. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για όλους μας καθώς μεσολάβησαν 20 μέρες αγωνιστικής απραξίας αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.