Σφαιρόπουλος: “Την πατήσαμε με την Μπαρτσελόνα, να μας γίνει μάθημα”

Δεν θέλει να ξαναδεί το ίδιο... έργο όπως κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που μίλησε στην κάμερα του novasports για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές την Παρασκευή.

Δεν θέλει να ξαναδεί το ίδιο… έργο όπως κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που μίλησε στην κάμερα του novasports για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

“Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, φύσει επιθετική με πολλούς σκόρερ. Παίζει πολύ καλά παρόλο ότι δεν παίρνει τα αποτελέσματα. Έχει έξι σερί ήττες αλλά όλα τα ματς τα χάνει στα τελευταία λεπτά. Την έχουμε πατήσει με την Μπαρτσελόνα, μπορεί κάποιες ομάδες να μην έχουν στόχους αλλά ερχονται με έξτρα κίνητρο να παίξουν απέναντί μας. Έχουμε πάρει το μάθημα και νομίζω δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος. Να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το ίδιο καλό επιθετικά παιχνίδι όπως χθες”.

Για το αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος τα πλέι οφ αντίπαλος, που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ του Ολυμπιακού: “Δεν κοιτάμε αν ταιριάζει στο στιλ μας. Κοιτάμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Έχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας και θα δούμε που θα τερματίσουμε και με ποιον θα παίξουμε”. 

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες στο παιχνίδι με τους Τούρκους: “Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν βρει ρυθμό η Εφές μπορεί να σκοράρει πολλούς πόντους σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να ακολουθούμε το πλάνο, είτε είμαστε μπροστά είτε πίσω στο σκορ. Να έχουμε καθαρό μυαλό για να διαβάσουμε τι μας δίνουν και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.