Μπιέλσα: «Δεν είναι μαθητής μου ο Ποκετίνο»

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι μια πηγή έμπνευσης για τον Ποκετίνο, αλλά όπως δήλωσε ο μάνατζερ της Λιντς, δεν είναι σε καμία περίπτωση μαθητής του.
Τάσος Μπαϊρακτάρης
12/05/2019 • 19:31
Μαρσέλο Μπιέλσα.
  • shares
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι μια πηγή έμπνευσης για τον Ποκετίνο, αλλά όπως δήλωσε ο μάνατζερ της Λιντς, δεν είναι σε καμία περίπτωση μαθητής του.

«Ο μάνατζερ της Τότεναμ έχει αναπτύξει δικές του ιδέες και πιστεύω αν και η σχέση μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω» τόνισε ο Μπιέλσα.

Ο Μπιέλσα ήταν εκείνος που ανακάλυψε τον Ποκετίνο στα 12 χρόνια του και μάλιστα είχε ταξιδέψει ως την πόλη που έμενε, το Μέρφι, προκειμένου να πείσει την οικογένεια του να τον αφήσει να ενταχθεί στις ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόϊς. 

Ο 63χρονος τεχνικός επεσήμανε και το άψογο του χαρακτήρα του Ποκετίνο, ο οποίος μετά την επική πρόκριση επί του Άγιαξ προσπάθησε όσο μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματα του.

«Μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονταν. Τον είδα να προσπαθεί να ελέγξει τον εαυτό του για να μην προσβάλει τον αντίπαλο του. Αυτό και μόνο λέει πολλά για τον χαρακτήρα του…».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή