«Θα παλέψουμε στον επαναληπτικό»

Ήρεμος, όπως πάντα, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Μπράνκο Κοβάτσβεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, παρά την ήττα, δεν έχασε την εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Ήρεμος, όπως πάντα, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Μπράνκο Κοβάτσβεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, παρά την ήττα, δεν έχασε την εμπιστοσύνη στην ομάδα του:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, όπως επίσης και στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο. Με εξαίρεση το πρώτο σετ που δεν παίξαμε καλά, το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και ο κόσμος απόλαυσε σπουδαίο βόλεϊ» τόνισε ο Κοβάτσεβιτς και συμπλήρωσε: «Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες, όμως το πλεονέκτημα της Μπούρσα είναι ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε δύσκολα παιχνίδια και αυτό φάνηκε ότι στα δύο σετ που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, τα κατέκτησε. Θα παλέψουμε στον επαναληπτικό και θα πρέπει να αρχίσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι σήμερα. Ακόμα και με την ήττα σήμερα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το κύπελλο».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Είχαμε πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που για ακόμη μία φορά μας στήριξε και ήταν η κινητήριος δύναμη για να ισοφαρίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα στη Τουρκία και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος το τρόπαιο. Εύχομαι περαστικά στην αθλήτρια της Μπούρσα για τον τραυματισμό της, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.