Μακνίλ: «Φάγαμε ‘’μπουνιά’’ και δεν απαντήσαμε»

Ο Τζερέλ Μακνίλ, δεν μασάει τα λόγια του. Ο Αμερικανός του Αρη, αναφέρεται με σκληρά λόγια στη συντριβή της ομάδας στο Μιλάνο, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που έγινε.

Ο Τζερέλ Μακνίλ, δεν μασάει τα λόγια του. Ο Αμερικανός του Αρη, αναφέρεται με σκληρά λόγια στη συντριβή της ομάδας στο Μιλάνο, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που έγινε.    
 
«Ενώ ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ελέγχαμε τον ρυθμό ξαφνικά όλα άλλαξαν. Αυτοί ήταν πιο σκληροί από εμάς. Θα έλεγα ότι δεχθήκαμε μια μπουνιά στο πρόσωπο και δεν ήμασταν ικανοί να απαντήσουμε», λέει ο Μακνίλ και συνεχίζει: «Απλά δεν μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα. Αυτοί έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς, έβαλαν τα σουτ σε αντίθεση με μας, αμυντικά μας πίεσαν σε όλο το γήπεδο και θα έλεγα ότι είχαν το μομέντουμ του αγώνα. Έπαιζαν στην έδρα τους και οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους».
 
Η συνέχεια επιφυλάσσει για τον Αρη, ταξίδια σε Αθήνα (ΠΑΟ) και Βερολίνο (Αλμπα): «Για μένα είναι εύκολο, διότι έχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη φάση και ξέρω πώς πρέπει να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Δεν έχεις πολλές επιλογές, πρέπει να συνεχίζεις να παίζεις. Σου μένει, όμως, αυτή η άσχημη γεύση στο στόμα από την μπουνιά που έφαγες και δεν νιώθεις καλά. Ο μήνας είναι εξαιρετικά δύσκολος, οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κανείς δεν θέλει να χάνει έτσι, αλλά δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό. Είναι αναγκαίο να βρεις τη δύναμη να επιστρέψεις και να κάνεις περήφανη την ομάδα, κάτι δηλαδή, που δεν κάναμε στο Μιλάνο».
 
Κατέληξε λέγοντας: «Κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα ξεχνάς αλλά όχι αυτό. Είναι αδύνατο να το ξεχάσεις. Θα είναι πάντα στο μυαλό μας, όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψεύτης. Θα το κουβαλάμε αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να ξεχάσει έτσι εύκολα αυτόν που με χτύπησε στο πρόσωπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.