Βιεϊρίνια: «Έχουμε ποδόσφαιρο στα δικαστήρια»

Δυσαρεστημένος με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τόνισε πως το εφετινό πρωτάθλημα κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Δυσαρεστημένος με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τόνισε πως το εφετινό πρωτάθλημα κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο του «Play of the month» για τον Φεβρουάριο και αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους της ομάδας του, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και η έξοδος στο Champions League της νέας σεζόν. Αναλυτικά, ο Βιεϊρίνια δήλωσε:

Για το βραβείο Play of the month: «Στη θέση που παίζω αυτή τη στιγμή δε θα βλέπουμε κάθε μήνα αυτά τα πράγματα, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται και θα υπάρξουν και τέτοιες στιγμές. Ήθελα να δείξω φέτος κάτι παραπάνω, δεν μπορούσα, μακάρι να μπορέσω σύντομα». 

Για το φοβερό γκολ του Ρονάλντο: «Για μένα ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάθε φορά μας δείχνει κάτι διαφορετικό. Έχω δει να δουλεύει να προσπαθεί να βγάλει τέτοιες φάσεις. Δούλεψα μαζί του στην Εθνική και για μένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Το γκολ είναι κάτι διαφορετικό, αλλά για όσους δουλεύουν μαζί του και βλέπουν τη δουλειά που κάνει για να φτάνει να σκοράρει από τα 2,38 δεν είναι έκπληξη. Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Ρονάλντο». 

Για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο: «Αυτό που ήθελα να αναφέρω πως δυστυχώς έχουμε ποδόσφαιρο στα δικαστήρια στην Ελλάδα. Δεν είμαι δικηγόρος, άρα δεν μπορώ να σχολιάσω. Εμείς θα παίξουμε στο γήπεδο και θα αφήσουμε τους δικηγόρους της ομάδας να παίξουν στα δικαστήρια». 

Για τον βαθμό που επηρεάζεται ο ΠΑΟΚ με τα όσα συμβαίνουν: «Συμφωνώ ότι το χαμόγελο και την περηφάνια δεν μπορούν να μας το στερήσουν. Αυτά που δείξαμε φέτος ως εικόνα δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Το να έρχεται μία ομάδα με πολλούς τίτλους και να μη θέλει να παίξει με εμάς, σημαίνει πολλά, δείχνει πόσο μας φοβάται. Δε θέλω να σχολιάζω άλλο αυτές τις καταστάσεις. Να προετοιμαστούμε αυτές τις ημέρες και μετά το Πάσχα για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας». 

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα που αγαπώ. Δε θέλω να σκεφτώ τι έχει γίνει τελευταία, δε θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο. Μου φτάνει που είμαι στον ΠΑΟΚ». 

Για τους στόχους: «Το Κύπελλο και το Champions League είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας, αυτά που έμειναν μετά από αυτό που μας πήραν. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτούς τους στόχους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.