Εύκολη πρόκριση για τον Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβις πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του αυστραλιανού όπεν, μετά τη νίκη του 3-0 σετ επί του Χίον Τσουνγκ.

Ο Νόβακ Τζόκοβις πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του αυστραλιανού όπεν, μετά τη νίκη του 3-0 σετ επί του Χίον Τσουνγκ. Ο Σέρβος τενίστας πήρε τη νίκη (6-3, 6-2, 6-4) σε μια ώρα και 55 λεπτά. Την πρόκριση πήρε και ο Μπέρντιχ, ο οποίος επικράτησε 3-0 σετ (7-5, 6-1, 6-3) επί του Γιούκι Μπάμπρι. Ο Κέι Νισικόρι νίκησε 3-0 (6-4, 6-3, 6-3) του Κοσμπάιμπερ και πήρε και αυτός την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Μετά την αναμέτρησή του, ο Τζόκοβιτς τόνισε για τις αποκαλύψεις περί στημένων αγώνων στο τένις: «Δεν με προσέγγισαν απευθείας. Με προσέγγισαν μέσω ανθρώπων που δούλευαν μαζί μου εκείνο το διάστημα, οι οποίοι ήταν στην ομάδα μου. Κάποιος μπορεί να το αποκαλέσει ευκαιρία. Για μένα είναι πράξη αντιαθλητική, ένα έγκλημα στο άθλημα, ειλικρινά. Δεν το στηρίζω. Νομίζω ότι δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτό σε κανένα άθλημα, ειδικά στο τένις. Ευτυχώς για μένα, δεν χρειάστηκε να εμπλακώ σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Βεβαίως, το απορρίψαμε απευθείας».

Στη συνέχεια, ο «Νόλε» συμπλήρωσε: «Ούτε καν έφθασε σε εμένα, ο τύπος που προσπαθούσε να μιλήσει μαζί μου, δεν το έκανε απευθείας. Τίποτε περισσότερο, από αυτό. Δυστυχώς υπήρχαν εκείνες τις ημέρες φήμες, συζητήσεις, άνθρωποι που περιτριγύριζαν. Εξετάστηκαν. Τα τελευταία έξι, επτά χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο. Άκουσα για την ιστορία, διάβασα ότι υπήρχαν δύο αθλητές οι οποίοι δεν είναι ενεργοί, για ένα ματς που έγινε πριν από περίπου δέκα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.