Τζάκσον: «Θέλουμε να βγούμε τρίτοι»

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ οριοθέτησε το στόχο της ομάδας του ως το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, μετά τη σημερινή (11/4) νίκη επί της ΑΕΚ

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ σήμερα (11/4) στο ΟΑΚΑ, άνοιξε την όρεξη των «ασπρόμαυρων» για την τρίτη θέση στο φινάλε της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος. Τουλάχιστον, από τις δηλώσεις που έκανε ο Νταρνέλ Τζάκσον μετά το τέλος του αγώνα, αυτό έγινε φανερό.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Θέλουμε πολύ να τερματίσουμε τρίτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ  και αυτό μας βοηθάει να μένουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε καλοί σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Τα πραγματικά παιχνίδια, όμως, αρχίζουν με την έναρξη των πλέι οφ», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το κλειδί για εμάς σήμερα είναι ότι παίξαμε πολύ ομαδικά. Ο προπονητής μας έκανε πολύ καλή δουλειά στο βίντεο. Γενικά επιμένει πολύ στη διαδικασία του βίντεο και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ, μας κρατάει «προγραμματισμένους» προκειμένου να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο».

Σχετικά με τις απουσίες των Κόνιαρη και Τζόουνς, τόνισε ο Τζάκσον: «Τόσο ο Αντώνης Κόνιαρης, όσο και ο Λάκι Τζόουνς είναι σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Δίνουν στην ομάδα διαφορετικές ικανότητες που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη. Σήμερα ο Λάκι έστειλε ένα μήνυμα στην ομάδα, να παίξουμε σκληρά και να παλέψουμε για τη νίκη και νομίζω ότι λάβαμε το μήνυμα και παλέψαμε στο γήπεδο και για αυτόν. O γυμναστής μας, ο Πάνος, μας είπε να πάρουμε τη νίκη για τον Λάκι Τζόουνς και τον Αντώνη Κόνιαρη και το κάναμε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με το Λαύριο, είπε: «Αισθάνομαι ότι έχουμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Έχουμε ήδη παίξει εναντίον τους, πρέπει απλά να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε κάνει στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω  ότι θα είμαστε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.