«Μοιρασιά» στην Κρήτη

Παρά τα προβλήματά του ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τα Τρίκαλα στο «Παγκρήτιο» για τη 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Παρά τα προβλήματά του ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τα Τρίκαλα στο «Παγκρήτιο» για τη 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Με το αποτέλεσμα αυτό τα Τρίκαλα ανέβηκαν στους 28 βαθμούς, με τον Εργοτέλη να πηγαίνει στους 19. Το ματς έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, γεγονός που δυσκόλεψε τις δύο ομάδες. Οι Τρικαλινοί άνοιξαν το σκορ με τον Ναβάρο στο 45΄, με την μπάλα να χτυπά και στα πόδια του Γιαλούση. Στο 71΄ ο Λεονάρντο Κούτρης ισοφάρισε για τους Κρητικούς με κοντινό πλασέ, αποτέλεσμα που είναι άκρως θετικό αναλογικά με τα προβλήματα που έχει ο Εργοτέλης.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Άλμπι, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Φουκαράκης (60′ Κούρτι), Μάνος (83′ Καμαρά), Δωματάς (69′ Γαρεφαλάκης), Κυριακόπουλος

Τρίκαλα (Μαραντάς):
Χιώτης, Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Κουατέ (76′ Δουκάκης), Ριζογιάννης, Γκμπαλέ, Στεφάνοβιτς (67′ Μουμίν), Ναβάρο (86′ Χαροντάκης), Κουσκουνάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.